Tuote on myyty käyttäjälle aarmik hintaan 1,50 €

Kuvaus

Jari Tervo: Ohrana

  • WSOY, 2. painos, 2007; kovakantinen kirja kansipaperilla, 380 sivua
  • Kansipaperissa kulumaa ja repeämiä reunoissa. Kirja siisti ja ehjä.
  • HINTA: 1,50 euroa + toimituskulut 4,50 euroa kirjeenä (muovipussi ilma pehmusteita) = 6 euroa (Vaihtoehtoisesti toimitus pakettina jossa seurantanumero 6 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Ohrana on vuonna 2006 ilmestynyt Jari Tervon romaani. Se on Suomen itsenäisyyden ajan poliittista historiaa käsittelevän trilogian toinen osa. Sarjan muut osat ovat romaanit Myyrä (2004) ja Troikka (2008). Ohrana oli ilmestyessään arvostelu- ja myyntimenestys.

Ohrana on suku- ja sotaromaani, jossa satakuusivuotias Attila Rahja muistelee perheensä ja Suomen kohtaloita Helsingin pommituksissa vuonna 1944. Ohranan päähenkilöitä ovat Suomeen desanttina jatkosodan aikana pudotettu Janne Mutka ja hänen rakastettunsa Vilja Oljenpalo. Janne Mutkan esikuva on desantti Risto Westerlund.

hakusanat Suomen historia historialliset romaanit toinen maailmansota sotaromaanit desantit Helsingin pommitukset jatkosota

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 10:59
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.