Kuvaus

Jäsenkirja oli todiste hänen kuulumisesta Saksan Punainen Risti organisaatioon. Hän oli nainen ja " Isänmaa Naisten Yhdistys " oli leimannut paperin oikeaksi. Hän käytti tätä vuodet 1936 ja 1937.  Koko on avattuna 10,5x18cm ja kunto on museo luokkaa, aivan varmasti 100% aito. Nainen oli ylpeä ollessaan Punainen Risti palveluksessa mukana.  Kannen merkki logossa on myös hakaristi.

Se oli siihenaikaan eräs poliittisen puolueen tunnus ja sillä ei ollut mitään sen kummempaa merkitystä, kun vaikkapa  Nyky-Suomen jonkun poliittisen puolueen merkki...ei vähempää voisi kiinnostaa !   Kaikki ne puolueet ja niiden päämäärät on suurinpiirtein samoja senajan Hakaristi-Saksassa.....kuten myös voisi lisätä nykyaikana.  Kun vahva oikeistopuolue menee "liikaa oikealle "  tulee se ulos vasenmalta  ;)

MIL24JL705 Punainen Risti 100% aito 

Koska syttyi 2. Maailmansota vuonna 1939 loppuvuodesta, niin Hakaristi Saksa hävisi sodan ja sodan jälkeen alkoi voittaja valtioiden lehdistö ja muu media pompottaa lukijoilleen, että hakaristi symbooli on hyvin hyvin paha. Siitä tuli synonyymi rasismille, joka on oikeastaan kaikkiin ihmisiin sisäänrakennettu pelko ja varovaisuus muukalaisia kohtaan. ( vieraspelko) .

Aivan normaali asia, mutta Hakaristi-Saksan johdossa oli muutama henkilö, jotka aloittivat vuonna 1943 eräiden vieraiden rotujen ja sukupuolisesti poikkeavien massa murhaamisen. Se oli tietysti rikos ihmiskuntaa vastaan= kuuluu samaan väärään tekoon, kuin vaikkapa hyökkäys aivan vieraaseen maahan ja mennä sinne tappamaan ja murhaamaan. 

Saksalainen sana "Rasse " = Rotu  ( suomeksi rotu )  ja moni ihminen oli hyvin voimakkaasti vain omaa rotuansa ajamassa ja muut rodut ovat hänen mielestä  alemmalla tasolla. Tämä on myös nykyaikana joissakin ihmisissä oleva ajatusmalli. Punainen Risti henkilö ei koskaan ajattele ihmistä hänen ihonvärinsä tai uskontonsa, sukupuolisten mielihalujen mukaan, vaan hänelle he kaikki ovat vain potilaita.  " Näen vain ihmisiä ! "  huudahtavat he, jalo ja ylväs ammattikunta ja päämaja on maassa, mikä inhoaa sotia ja ei halua atomipommeja omaan maahansa= Sveitsi !

PS: Sveitsi ei myös halua atomi-energia laitoksia tai jonkun muun vieraan valtion sotilaita muka "partneri " omaan maahansa kukkoilemaan, Sveisissä on Sveitsin armeija ja vain ja ainoastaan se , koska me olemme isänmaallisia oikeita patriootteja. Sveitsi on siis meille outo maa, mutta taloudellisesti erittäin vahva ja kurin ja järjestyksen alainen valtio. Hyvä poliittinen johto on viisas ja sanoo selvästi sanomansa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,99 €
Sulkeutuu 114 vrk 4 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,99 € Sulkeutuu 114 vrk 4 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.