Kuvaus

Kun elettiin vuotta 1938 Saksassa, oli 12 vuoden ajan vallalla ns. Hakaristi-ideologia. Heidän ammatti liitto kantoi nimeä R.A.D ja merkki oli hammaspyörä ja hakaristi. Komea merkki. Jäsenkirjassa on maksettuja jäsenmaksuja kuvaamassa postimerkin tapaiset liimatut lipukkeet. Koko on 15x10,5cm ja avattuna 21x15cm. Kirjan omistaja oli mies ja marraskuussa 1939 äkkiä loppui hänen kohdalta jäsenyys....ehkä kutsu rintamalle sotimaan ?

MIL22JL703 RAD Jäsenkirja AITO !!!! Melko harvinainen !!!!  

Kansallis-sosialistinen puolue (Nazi) ei ollut mikään pelkästään kansallista isänmaallista ajatusta ajava, vaan sillä oli anti-kommunistinen, anti-demokraatinen, jopa rasistinen katsontakanta. Ikävää oli myös se heidän Chauvinistinen ajatus naapurikansoista, he pitivät omaa kansaansa ja isänmaataan parempana , kuin naapurimaita ja muiden maiden (kansojen) piti hyväksyä tämä lähtökohdaksi. 

Tämä ikävä ja outo ajatus, että oma kansa ja nationaliteetti ( vaikka esim. suomalainen ) on parempi ja korkeampi arvoinen, kuin vaikka rajanaapuri tai maahan tullut uusi siirtolainen....asenne on väärä !  Se koitui myös Hakaristi-Saksan kohtaloksi, heillä oli myös erityispiirteenä muiden uskontojen ( Ortodoxi-kristitty,  Juutalaisuus, Islam ) arvostaminen alemmaksi ja tämä kapeaotsaisuus on  aika yleinen ominaisuus. Isänmaallisuus, patriotismi on positiivinen asia ja sitä pitää kannustaa, se ajaa kulttuuri ja poliitisen ja historiallisen yhteenkuulumisen tunnetta. Tätä ei saa poistaa ! Mutta se ei saa vääristyä koppavaksi itsevarmaksi ylenmyyden tunteeksi muita kansoja ja nationalisteja kohtaan. Me suomalaiset olemme sentään sivistyksessä melko nuori kansakunta ;)    

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21,50 €
Sulkeutuu 3 vrk 10 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

21,50 € Sulkeutuu 3 vrk 10 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.