Tuote on myyty käyttäjälle Viihdelinna hintaan 361 €

Kuvaus

Levykaupan poistoerä - tuplakappaleita ja muuta varastosta.

Ostat siis 1000 LP-levyä yhdellä huudolla.

Hieno erä jälleenmyyjälle tai kauppiaalle..

Levyerä on pakattu 5 isoon laatikkoon - jokaisessa noin 200 LP-levyä. Yksi laatikko painaa hieman yli 25 kg - ja koko erä painaa siis 130 kg.

Mukana on musiikkia laidasta laitaan: poppia, rokkia, viihdettä, discoa, jazzia, klassista, iskelmiä ja paljon muuta.

Valikoimassa on ulkomaalaisia poplistan tähtiartisteja sekä jonkin verran myös suomalaisia iskelmätähiä 1900-luvun loppupuolelta.

Mainitsen tässä muutamia  artisti-esimekkejä : 

Abba, Eurtythmics, Kenny Rodgers, Elvis, Status Quo, Tom Jones, Glenn Miller, Rod Stewart,  Billy Idol, Olivia Newton-John, Bee Gees, Manhallan Transfer, Bill Haley, Fats Domino, Harry Belafonte, Paul Young, Pat Benatar, Andy Williams, Marianne Faithful, Bette Midler, Pointer Sisters, Cat Steven, Platters, Gloria Gaynor, Diana Ross, Beach Boys, Billy Joel, Jennifer Rush, Barbara Streisand, sekä kymmeniä kotimaisia iskelmätähtiä 1900-luvulta.

Haluan kuitenkin rehellisesti ilmoittaa että mukana valikoimassa on myös runsaasti vähemmin tunnettuja LP-levyjä ja artisteja!

Valtaosa LP-levyistä ovat 1980- ja 1990-luvulta. Mukana on myös 1970-luvun musaa. Myös kokoelmalevyjä ( eri artistit) on mukana tässä erässä - muutamia LPn kokoista maxia voi olla mukana ja myös pieni määrä klassista musiikkia on mukana. Tässä erässä ei ole hengellistä musiikkia eikä puhelevyjä. Myös tuplalevyjä ja boxeja on mukana. Samaa levyä ei ole monta kappaletta- jotain levyä voi löytyä samaa 2-3 kappaletta, mutta valikoima on todella  laaja!

Levyt ovat käytettyjä ja niissä saatta olla kansissa merkintöjä ja hintalappuja. Myös kuluneita kansia ja paljon soitettuja levyjä on mukana - suurin osa levyistä ovat kuitenkin hyväkuntoisia ja siistejä.

Valokuvat ovat vain esimerkkejä (kuvat ovat kaupan hyllyistä)  - en voi luvata että kaikki kuvassa olevat albumit löytyvät tästä erästä.

Levyt ovat levykaupan ylijäämävarastosta - valtaosa näistä on ollut myytävänä kaupassamme noin 5 euron kappale-hinnalla.

Levykauppa ostaa jatkuvasti hyviä LP-levyjä - joten tervetuloa myös myymään meille. Hyvistä LP-levyistä maksamme hyvän hinnan!

Lauttasaaren Levykauppa - osoite Itälahdenkatu 20. Kauppa on auki joka keskiviikko ja joka lauantai. katso;   www.vinylmusic.fi

Ostaja noutaa levyt Lauttasaaren levykaupasta heti kun huutokauppa on päättynyt. Levykaupasta voit kysyä tästä erästä lisää!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
361 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.11.2020 13:12
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.11. klo 19:04

Pystyykö näit levyjä jotenkin toimittamaan Jyväskylään?

21.11. klo 11:42

Voin pakata pikkulavalle ja lähettää Matkahuollon kautta.