Tuote on myyty käyttäjälle majani hintaan 45 €

Kuvaus

Uutta vastaavat, hyvin vähän käytetyt, miellyttävästi istuvat langattomat over ear bluetooth kuulokkeet JBL E55BT, hyvällä äänen laadulla ja erinomaisen pitkällä akkukestolla. Väri musta. Takuu voimassa n. 6kk. Takuutodistus mukana. Myyn koska ostin kalliimmat ja hieman paremmin omille isoille hörökorville soveltuvat kuulokkeet. ;)

Tekniikan Maailma 4/2017 lehden BT-kuulokkeet 40-70€ testissä tämä E55BT malli oli mukana verrokkina ja testin voitti saman valmistajan T450BT malli.  Testaajat kuitenkin totesivat näiden kahden mallin erottuvan hyvin selvästi toisistaan E55BT: eduksi. Tässä muutama lainaus tuon testin yhteenvedosta koskien E55BT:tä.  

"JBL E55BT erottuu edukseen noin kaksi kertaa halvemmasta JBL T450BT:stä. Musiikki soi kirkkaammin, puhtaammin sekä erottelevammmin.Bassotoisto ulottuu alemmas, ja kun tarjolla on matalia taajuuksia, ne tuodaan häpeilemättä esiin. Yläbasso ei silti kumise ainakaan ulkokuuntelussa."

"JBL E55BT on yksi parhaita kuulemiamme 100 euron kuulokkeita, 50 euron hintaero T450BT:hen on kohdallaan."

Katso laajempi versio tästä yhteenvedosta viimeisessä kuvassa.

Leikillisesti voimme siis todeta että E55BT malli siis TM:n testaajien mielestä hakkasi kirkkaasti tuossa halpiskuulokkeiden sarjassa voiton vieneen pikkuveljen ;)   Vielä kun otetaan huomioon että E55BT mallin mukana tulee kaukosäätimellä varustettu kuulokekaapeli eli 3.5mm:n audiojohto jonka voi ottaa käyttöön jos kuulokkeesta akku loppuu tai haluaa kuunnella esim. klassista musiikkia kaikkein parhaalla äänenlaadulla koska tarkka korva kyllä huomaa pienen eron tietynlaisessa musiikissa silloin kun siirtotapana on langaton Bluetooth. Ja tämän kuulokekaapelin ansiosta kuulokkeita voi siis myös käyttää kaikissa laitteissa ja tietokoneissa joissa ei ole Bluetooth yhteyttä mutta tavallinen 3.5mm kuulokeliitäntä löytyy. 

Tuossa T450BT mallissa ei siis kuulokekaapelia ole eikä edes liitäntää sille joten halvalla ei siis aina voi saada parasta. ;) 

Kyseessä siis nämä kuulokkeet:
https://fi.jbl.com/kuulokkeet-langattomat/JBL+E55BT.html
https://www.youtube.com/watch?v=_migT2i77FU&t=60s
https://www.techhive.com/article/3196518/headphones/jbl-e55bt-wireless-headphone-review-these-modeslty-priced-cans-deliver-strong-features-and-good-sou.html

http://hintaseuranta.fi/tuote/kuulokkeet-ja-mikrofonit/jbl-e55bt-bluetooth-kuulokkeet/5204265?ref=aw-hise_dynamic-ads_&gclid=CjwKCAjwzrrMBRByEiwArXcw25VoLpVnpMHrudamh_3N9ukuOmJg5LU791GJA8xkX6Kr-9AK7ZzmFRoClPIQAvD_BwE

Ominaisuudet:

 • Elementti: 50 mm
 • Bluetooth v4.0
 • Akunkesto: 20 tuntia
 • Latausaika: noin 2 tuntia
 • Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
 • Impedanssi: 32 Ohmia
 • Ohjauspainikkeet kuulokekupissa
 • Sisäänrakennettu mikrofoni puheluita ja kappaleiden vaihtoa varten
 • Mukana myös alkuperäinen pakkaus jossa USB-latausjohto, 3.5mm audiojohto sekä käyttöohjeet

   
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2017 11:35

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.