Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käytetty siisti paita.

 

HUOMIOITHAN TÄMÄN:

Jos tuote on käytetty, tällöin käytön jälkeä luonnollisesti löytyy. Pyrin aina mainitsemaan kaiken oleellisen mutten kuitenkaan käytä ihan suurennuslasia, jolloin jotain saattaa jäädä huomaamatta. Osa tuotteista on uusia/käyttämättömiä.

Voitettuasi huutokohteen, otathan yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse. Toivon yhteydenottoa ja maksua viikon sisällä, jottei tarvitse päivystää maksusuorituksen näkymistä. Jos seitsemän päivää on kulunut ilman yhteydenottoa tai maksusuoritusta, katson kaupan ostajan puolelta perutuksi ja joudun näin huomioimaan sen myös palautteen annossa. Myynnistä menee provisio ja sen hyvittämiseksi tulee antaa negatiivinen palaute. Pyrin olemaan kaupoissa joustava ja jos jotain mutkaa matkassa, kannattaa ottaa yhteyttä.

Postittelen mahdollisimman pian mutten kuitenkaan päivittäin; pääsääntöisesti teen postitusreissun arkipäivinä kerran tai kahdesti viikossa. Joskus syystä tai toisesta saattaa olla viiveitä. Voit hoputtaa minua kohteen sulkeuduttua sähköpostitse, mikäli postituksella on erityinen kiire. Muutoin oletan, että jaksat kärsivällisesti tovin odotella =)

Jos kohteessa lukee vain postitus, se myös tarkoittaa postitusta. Postikulut ovat aina arvio ja kulut ovat ne, jotka kohteessa ilmoitan - en palauttele enkä peri lisää. Yhdistelen toki mahdollisuuksien mukaan kuluja. Postin toiminnasta en ota vastuuta.

Toivon puolin ja toisin reilua kaupankäyntiä sekä iloista mieltä =) Kiitos!Myynnissä haut: Altitude, Burberry, CupCake, El Naturalista, Esprit, Gant, Halti, Helly Hansen, H&M, Marimekko, Me&I, Me Too, Molo Kids, Nike, Kids, Peak Performance, Peak, Polarn O. Pyret, PO.P, Puma, ReimaTec, Ticket To Heaven, Vero Moda, Duns, Hatley, Timberland, Iittala, Converse, Samsung, ElNaturalista, Camper, Art, Monsoon, iphone, Zara,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2018 12:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.