Kuvaus

Jean Reno VIERAILIJAT II (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 1998 kesto 1 tunti 53 minuuttia. Kieli ranska ja tekstivaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja. Ohjaus Jean Marie Poire, pääosissa Christian Clavier ja Jean Reno.

"Vielä viisi vuotta aikaisemmin, ja ajassa 871 vuotta edessäpäin, hän tappoi auton kuin lohikäärmeen, joi tyytyväisenä WC-pöntöstä ja uhkasi yleistä rauhaa ritarillisuudellaan. Nyt ritari Godefroylle aikamatkaseikkailut ovat historiaa. Vuosi 1023 on mukavan turvallinen paikka ja häät hänen rakastamansa Frénégonden kanssa ovella. Jos vain kaikki sujuisi hyvin... Mutta jälleen taika sotkee kuviot, ja Godefroy yhdessä uskollisen palvelijansa Jacquouillen kanssa joutuvat siepatuiksi nykyaikaan. Tällä kertaa koheltava pari joutuu metsästämään muinaisaarretta ja kadonneita perhejalokiviä. Seikkailujen ja nolojen tilanteiden lisäksi tielle osuu mm. nykyiset jälkeläiset ja kotilinnan uusi herra."

"Vierailijat II on jatko-osa vuoden 1993 komediahitille. Jean Reno on jälleen Godefroy ja palvelija Jacquouillenina nähdään Christian Clavier. Sama parivaljakko näytteli myös samat rooli amerikkalaisessa re-makessa Just Visiting. Kaikki kolme vierailijat elokuvaa on ohjannut sama ohjaaja Jean-Marie Poiré."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 1 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 104 vrk 1 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.