Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Bing Crosbyn kaksi elokuvaa samalla levyllä. Sisältää elokuvat Jenkki kuningas Arthurin hovissa ja Keisarivalssi vuodelta 1948. Suomijulkaisu.


Jenkki kuningas Arthurin hovissa:

" Bing Crosby loistaa iloisessa ja eloisassa Mark Twainin ajattomaan komediaan perustuvassa musikaalissa. Der Bingle on vuosisadan vaihteen seppä, joka tiedottomaksi tyrmäämisen jälkeen herää 500-luvun Camelot-linnassa.

Amerikkalaisten yleistietojensa ansiosta laulajaa aletaan pian pitää äärimmäisenä nerona ja hänen annetaan opettaa Rhonda Flemingille, kuninkaan viehättävälle sukulaiselle hyvin ajanmukaisia romantiikan niksejä. Bing joutuu valitettavasti ongelmiin, kun hän suuntaa "maagiset" sarvensa kaikkivaltiaaseen Merlinin ja Sir Lancelot haastaa hänet turnajaisiin, jossa taistellaan kauniin prinsessan kädestä!

Fantasiaklassikossa esiintyvät myös Sir Cedric Hardwicke ja William Bendix ja sen upeasta musiikista vastaavat Jimmy Van Heidän ja Johnny Burke. Mukana muun muassa hitit "Busy Doing Nothing" ja "Once and For Always". "

Valmistusvuosi: 1948
Kesto: n. 1 t 43 min.
Suomitekstit



Keisarivalssi:

" Kuvitellaanpa Wienin kuninkaallisia, tyylikkäästi pukeutuneita naisia, häikäiseviä hovimiehiä ja Bing Crosby vanhassa olkihatussaan Tonavalla ja keisari Franz Josephin hovissa. Siitä tulee taatusti hauskaa.

Bing esittää Virgil Smithiä, amerikkalaista levysoitinmyyjää, jonka kettuterrieri ihastuu kreivitär Johanna Augustan (Joan Fontaine) pikkumaiseen puudeliin. Joku voisi kutsua sitä eläimelliseksi rakkaudeksi, mutta koirien romanssi ei ota onnistuakseen. Virgilin avoimuus ja miellyttävä käytös saa Wienin hovin kylmän kuoren sulamaan ja Johannan pohtimaan sitä, voiko hän uhmata perinteitä kunnioittavan kotimaansa sovinnaisia tapoja. Mahtavat maisemat muodostavat upean taustan kosiskelulle ja souturetkille kirkkaansinisten jokien ja Straussin valssien maassa. Amerikkalaista vanhaa kunnon huumoria ja Bingin pehmeää ääntä tulviva The Emperor Waltz on ihanan viihdyttävä, Hollywood-tyylinen matka vanhan Wienin musiikkimaailman ihmeisiin.

Musiikki, hilpeä tunnelma ja romanssit sekoittuvat ihanasti Bingin laulaessa "Friendly Mountains" ja "I Kiss Your Hand, Madam" ja Straussin musiikin täyttäessä ilman. Tämä on oikea herkkupala kaikenikäisille faneille. "

Valmistusvuosi: 1948
Kesto: 1 t 42 min.
Suomitekstit



Levyssä pari hentoa hiusnaarmua, lähes naarmuton levy. Kannet hyväkuntoiset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 13:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.