Tuote on myyty käyttäjälle iramone hintaan 23,50 €

Kuvaus

Jennifer 8 on aina ollut oudon vähälle huomiolle jäänyt sarjamurhaajaleffa. Todella hyvin näytelty, Uma, Andy Garcia ja Lance Henriksen harvoin ollut parempia. John Malkovich on aina ollut yliarvostettu näyttelijä joka sopii paremmin teatteriin kuin valkokankaalle (IMO) mutta hän ylinäyttelee hyvin vittupäistä internal affairs kusipäätä, tulee varmaan luonnostaan. Pari todella creepya kohtaa, esim kun Uma (joka sokea roolissaan) valmistuu suihkuun ja yht'äkkiä alkaa salama vilkkumaan joka paljastaa että pervo on ollut kokoajan hänen kanssaan samassa huoneessa. Se että tämän vuoden Scream Factory julkaisuun tuli kummatkin Garcia ja Henriksen haastatteluihin 30v myöhemmin todistaa että itse arvostavat tätä enemmän kuin valtavirtayleisö.

Toinen mikä Suomessa ollut outoa tämän kohdalla on että sillä aina ollut oudon alhainen ikäraja; aikana jolloin joistain Van Dammen leffoista leikattiin pois ihan naurettavan iisejä kohtia ja pilalle leikattuja Friday the 13th jatko-osia kiellettiin kokonaan mielenterveydelle haitallisina, tämä ei saanut edes k-16 leimaa joka olisi pitänyt sen videona leikkaamattomana vaan k-14. Tässä kuitenkin erittäin aikuinen teema; sarjamurhaaja tappanut seitsemän sokeaa naista. Leffa alkaa sillä että uhrin käsi löytyy kaatopaikalta,. Yhden päähenkilön käsi ammutaan kahtia Taxi Driver henkisesti hollow point luodilla. Mukana Uman body doublen tirkistelyä ja suuri määrä roisia kielenkäyttöä eli leffa ansaitsee jenkeissä suht.vahvan R-ratingin. En ihmettele sitä ettei sitä leikattu Suomessa edes 90-luvun alussa mutta miksi 14-ikäraja kun moni TV- elokuva (Stephen King's Langoliers esimerkiksi) sai k-16???

Tämä ranskajulkaisu on täysin sama levy kuin 2010-luvun alussa ilmestynyt Paramountin / Warnerin aluekooditon US julkaisu. Niissä kun on ranksa- / espanjatekstit Kanadan ja latinoiden tarpeiden mukaan. Kansipaperissa ranskankieltä on vain takakannessa!

Jennifer 8 AKA Jennifer Eight (Blu-ray) (1992)

 

IMDB link 

Caps-A-Holic link


On the trail of a serial killer, Detective John Berlin has no clues. No suspects. And no alibi.

Director: Bruce Robinson

  • Blu-ray ALL RANSKA - Warner Home Video [2013 Release]

    • Extras:

      Theatrical Trailer (480i, 2:24)

    • Subtitles:

      English HoH, French, and Spanish

    • Aspect Ratio:

      1.78:1

    • Picture Format:

      1080p24 AVC MPEG-4

    • Soundtrack(s):

      English DTS-HD Master Audio 5.1
      French Dolby Digital 2.0 Surround
      Spanish Dolby Digital 2.0 Surround

    • Case type:

      Keep Case

    • Notes:

      Aspect ratio mistakenly declared 1.85:1.

Posti on kallistanut kirjehintojaan. Minä en, koska omistan ikimerkkejä

1-2 levyä / 250g kirje 3,50€ (postin nykyinen hinta 4,20€) 

3-4 levyä  6€ (kaksi 250g kirjettä. Jos haluaa Postin seurannan ja nopeamman kuljetuksen 0,90€ kalliimmalla, ilmoita saman vuorokauden aikana huutojen sulkeutumisen jälkeen niin lähtee S-pakettina)

...ja jos innostuu ostamaan enemmän, on postin S-paketti hinnalla 6,90€ (Postin vanha hinta, nykyään vähän kalliimpi mutta jos valitsee paketin, saa sen tuolla vanhalla hinnalla) järkevin ja edullisin tapa. Sillä hinnalla saa niin monta levyä kuin  haluaa. Jos en omista maksimissaan 11cm paksuja boxeja, lähtee M-pakettina mutta kustannan välin eli 2€ tässä tapauksessa itse.

Kaikki joiden palautteet ovat OK kunnossa ja/tai jotka ovat aiemmin tehneet kanssani onnistuneet kaupat, voivat puolestani maksaa huhtikuun loppuun mennessä!

Postitan kaikki levyt parissa päivässä huudon päättymisen jälkeen. Paketit lähtee heti maanantaina. Pakkaan myymäni levyt hyvin.

Samana iltana sulkeutumassa monta kymmentä nimikettä. Kannattaa vilkaista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
23,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 20:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.