Kuvaus

Downton Abbeyn kartanossa eletään vuotta 1924. Moni asia on muuttunut Crawleyn aatelissuvun ja heidän palveluskuntansa elämässä kuluneen 12 vuoden aikana. Ensimmäinen maailmansota koitui kokonaisen miessukupolven kohtaloksi, mutta nyt kartanossa kuuluvat pitkästä aikaa lasten äänet, Granthamien illallispöydässä istuu autonkuljettaja ja hameiden helmat ovat lyhentyneet monta senttiä.

Ympärillä ryminällä muuttuvasta yhteiskunnasta huolimatta Downtonissa on moni asia pysynyt pääosin ennallaan. Kartanossa järjestetään edelleen juhlia, organisoidaan kesäkarnevaaleja, suunnitellaan ruokalistoja ja pyöritetään maatiloja. Tämä kirja perehdyttää lukijan tarkemmin kartanon kausiluonteisiin tapahtumiin ja juhliin, kuten joulun viettoon, debytanttiaikaan ja metsästyskauteen. Pääsemme myös tutustumaan lähemmin televisiosarjan suosikkihahmoihin ja heitä esittäviin näyttelijöihin.

Upeasti kuvitettu teos seuraa Downton Abbeyn elämää vuoden ajan. Tämä jokaisen fanin pakollinen hankinta sisältää lisäksi kullekin kalenterikuukaudelle soveltuvia perinteisiä brittiläisiä ruokaohjeita, kuten kedgeree, skonssit, sloe gin ja jouluvanukas.

Hyväkuntoinen kovakantinen kirja.
Readme 2014.
(R)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 21 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 98 vrk 21 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.