Kuvaus

[W0617]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA nidottu ensipainos FILOSOFIA / PSYKOLOGIAN / VIISAAN ELÄMÄN diggareille.

MAKSAA TILATESSA 28,00e + PK. -> KATSO  http://www.basambooks.fi/kirja/9789522600998/rajaton/kirjat/
 

Jillian Michaels: RAJATON - Kuvittele, usko, saavuta 

Jillian Michaelsin mukaan koko eliniän jatkunut kamppailu ei muutu vain hetkellisen myönteisen ajattelun voimasta. Mutta jos asenteesi on oikea ja käytät taitojasi oikein, saat aikaan sen, mitä haluat.

Kirja tarjoaa kannustavan arsenaalin asenteita ja toimintaa ilman turhaa hehkutusta tai valheellisia lupauksia. Opit kehittämään motivaatiotasi, muuntamaan vastoinkäymisesi rauhaksi ja viisaudeksi, työstämään pelkojasi ja rakentamaan hyvän itsetunnon ja terveen omakuvan matkalla kohti ansaitsemaasi elämää.

Kaiken arvokkaan tavoitteleminen vaatii kovaa työtä, mutta meillä jokaisella on kyvyt ja taidot rajattomaan terveyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. On sinun vuorosi kukoistaa – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Suurin pudottaja -tv-sarjasta tuttu Jillian Michaels on yksi maailman johtavista terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisista. 19 vuotta hyvinvointivalmentajana toiminut Michaels on vuosien varrella auttanut miljoonia ihmisiä muuttamaan ja muokkaamaan elämäänsä. Hänen kirjansa ovat olleet useita viikkoja New York Times -lehden myyntitilastojen kärjessä. Michaelsin verkkosivuilla on yli 100 miljoonaa kävijää vuosittain – sivusto onkin maailman neljänneksi suosituin hyvinvointisivusto. www.jillianmichaels.com

1. painos

Suomentanut Asta Santti

Basam Books Oy Helsinki

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 70 vrk 23 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 70 vrk 23 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.