Kuvaus

Yksi huuto - yksi pokkari eli epämääräinen kokoelma Jo Nesbon kirjoja. Osa Harry Hole kirjoja osa muuta jännitystä, katso alhaalta.

Kuvat menevät ristiin niin että Isänsä poika ja Kukkulan kuningas ovat samassa kuvassa sekä Suruton käsitelty molemmat puolet samaan kuvaan.


Suruton 2010 TaskuKniga*

Melko hyväkuntoinen kirja.

Aikaa on 25 sekuntia, mutta pankinjohtajalta kuluu 31 sekuntia. Ryöstäjä ampuu panttivangin.Oslolaisessa pankin haarakonttorissa johtajalla on 25 sekuntia aikaa tyhjentää seteliautomaatti. Aikaa kuluu 31 sekuntia. Ryöstäjä nostaa kuusi sormea valvontakameralle ja ampuu kylmäverisesti panttivangiksi ottamansa naisen. Voiko pahuus olla niin yksinkertaista? Apulaispoliisipäällikkö Harry Hole saa avukseen vastavalmistuneen naispoliisin Beate Lønnin. Kun ryöstöä seuraa toinen samanmoinen, saavat tutkijat lisää vapauksia ja resursseja. Lopulta mahdottomalta vaikuttanut tapaus selviää. Nesbøn vauhti ei laannu. Kerronta on tiivistä, tehokasta ja paikoin suorastaan pelottavaa. Rikollisten toiminnan ja poliisin sisäisen valtataistelun lisäksi hän kuvaa uskottavasti myös ihmissuhteita ja säröilevää perheonnea. Ympäristön kuvaajana Nesbø suorastaan loistaa.Jo Nesbø on noussut ensin johtavaksi norjalaiseksi rikoskirjailijaksi Harry Hole -romaaneillaan, sitten johtavaksi pohjoismaiseksi kirjailijaksi. Tänä päivänä hän kamppailee jo tasapäisesti muutaman muun kirjailijan kanssa maailman suosituimman kirjailijan tittelistä. Aika velikulta!


 


    Isänsä poika *Johnny Kniga Bon

    Melko hyväkuntoinen pokkari. Tämä on niin paksu kirja että sen toimituskulut ovat paketin 5,90€. Samaan pakettiin mahtuu vaikka kaikki muutkin Nesböni.

    Kirja joka pakottaa kääntämään sivun toisensa perään, kunnes ne loppuvat.

 


    Suuret rikosromaanit on keitetty liemissä, joissa raaka-aineina ovat kosto, viha ja rakkaus. Jo Nesbøn maailmassa yhteiskunnallinen korruptio ja järjestäytynyt rikollisuus synnyttävät suuret draamat.

 

 


    Tässä on lukijalle koko keitos loistavin maustein.

    Kaikki pitävät Sonny Lofthusista. Sonnylla on inhimillinen katse, lempeä ääni ja hyvät käytöstavat. Hän sanoo kiitos ja anteeksi.

    Hän on myös istunut reilut kymmenen vuotta vankilassa tunnustettuaan muiden tekemiä henkirikoksia. Vastineeksi hän on saanut käyttöönsä mielin määrin huumeita.

    Mukava narkomaani, jonka elämän isän ennenaikainen kuolema on suistanut raiteiltaan. Isä, Ab Lofthus, oli poliisi. Yksi parhaista. Hänen lähin työtoverinsa ja paras ystävänsä oli Simon Kefas, nykyinen virkaheitto rikostutkija, jonka peliriippuvuuden hallinnassa riittää vaimolla tekemistä.

    Ab isä Oy ei ollut aivan sitä, miltä näytti. Kun asioiden todellinen laita selviää Sonnylle, tämä karkaa vankilasta ja alkaa kostaa. Jälki on rumaa.

    Poliisi laittaa Sonnyn perään Simon Kefasin ja tämän pariksi nuoren Kaari Adelin. Adel on ansioitunut huumerikostutkijana.

    Vaikuttaa siltä, että kesäisen Oslon pitkät ja valoisat päivät ovat vaihtumassa ikuiseksi pimeydeksi.

    

    Kukkulan kuningas - Headhunters TaskuKniga*

    Hieman väriä sivujen alaosassaja kulmat hieman kuluneet.

    Roger Brown ei ole mikään tavallinen headhunter, kykyjenetsijä. Hän on pääkallonmetsästäjä, Kukkulan kuningas isolla koolla.

    Brownin löytämät ihmiset on aina valittu työhönsä. Hän on erehtymätön.

    Brownilla on kaupungin kaunein vaimo, loistelias talo paraatipaikalla ja vaimolla reilusti tappiollinen taidegalleria.

    Rahasta on huutava pula.

    GPS-yritys Pathfinder tarvitsee johtajan ja Brownin tehtävä on etsiä hänet.

    Ehdokas löytyy ja siitä alkaa tapahtumien vyöry, jossa metsästäjä voi muuttua saaliiksi ja vain yksi jäädä henkiin.

    Kukkulan kuningas.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 € / kpl
Sulkeutuu 97 vrk 16 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 97 vrk 16 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.6. klo 8:44

Kiitos, siis 11,90 lie? Tämä ok!

7.6. klo 9:16

Juuri nii, laskin väärin. ;)

7.6. klo 7:37

Hei! Paljonko olisivat Punarinta+Torakat+postit? Kiitos!

7.6. klo 8:17

Kirjat 4+4 ja postit 3,90 eli 7,90