Kuvaus

Joel Kontinen: Auringon laskun jälkeen

  • RV-kirjat, 1989; kovakantinen kirja, 167 sivua
  • kansipaperit ovat reunoilta paikatut, itse kirja on ok kunnossa
  • HINTA: 0,30 euroa + toimituskulut 5,20 euroa kirjeenä = 5,50
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Monipohjainen, jännittävä tarina.

Kun Keniassa työskentelevä amerikkalainen lähetyssaarnaajapariskunta Walter ja Cornelia Mitchel löytävät yöllä mustan eurooppalaisen miehen makaamasta märällä tiellä, alkaa jännittävä palapelin kokoaminen, sillä avuton mies on menettänyt täysin muistinsa – ainakin niin hän väittää.
Kirjan tapahtumat sijoittuvat 80-luvun alkuun, jolloin tilanne Nairobin yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa oli poliittisesti levoton ja huhuttiin vallankaappauksesta presidentti Moita vastaan. Mitchelit tietävät, että heidän löytämänsä mies ei olisi ensimmäinen kapinallisjohtaja, joka yrittää naamioitua joksikin muuksi soluttautuessaan pääkaupungin elämään, mutta päättävät silti auttaa häntä...

Joel Kontinen on kirjoittanut romaanin afrikkalaisesta miehestä, joka on adoptoitu lapsena Keniasta Englantiin ja on nyt aikuistuttuaan lähtenyt etsimään juuriaan.


hakusanat uskonto hengellinen kirjallisuus kristilliset romaanit uskonnollinen kirjallisuus Afrikka lähetystyö juurten etsintä Nairobi poliittiset levottomuudet laupias samarialainen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 20 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,30 € Sulkeutuu 101 vrk 20 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.