Kuvaus

Hyvästi, Dolores Haze on Johanna Kurkelan vuonna 2010 julkaistu neljäs studioalbumi.

Albumin kappaleista on julkaistu singlenä kappale "Rakkauslaulu", jonka on säveltänyt Lauri Ylönen ja sanoittanut Paula Vesala. Kappale oli yksi vuoden 2010 suurimmista hiteistä ja eniten radiosoittoa saaneista biiseistä Suomessa. Kappaleen sello-osuudet soittaa Apocalyptican Eicca Toppinen.

Albumin ovat tuottaneet Sampo Haapaniemi ja Markus Koskinen. Hyvästi, Dolores Haze nousi ensimmäisellä listaviikollaan (viikolla 15/2010) Suomen virallisen albumilistan kärkeen.

Levyllä vierailee mm. Nightwishin kanssa yhteistyötä tehnyt brittiläinen muusikko Troy Donockley. Donockley soittaa säkkipillejä kappaleessa "Satojen merien näkijä".

Levy on hyväkuntoinen.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Tuo se mulle – 03:28 (säv. Timo Kiiskinen ja Markus Koskinen, san. Timo Kiiskinen ja Markus Koskinen) Kielletyt kielot – 04:35 (säv. ja san. Tuure Kilpeläinen) Rakkauslaulu – 04:12 (säv. Lauri Ylönen, san. Paula Vesala) Ainutlaatuinen – 03:53 (säv. Teemu Brunila, san. Markus Koskinen) Ilta saapuikin niin äkkiä – 04:14 (säv. ja san. Markus Koskinen) Kosketusta vailla vapiseva mies – 04:16 (säv. ja san. Tuure Kilpeläinen) Piha ilman sua – 04:05 (säv. Juha Tapio, san. Eeva Kuvaja) Maan päällä niin kuin taivaassa – 03:52 (säv. Pepe Johansson, san. Markus Koskinen) Satojen merien näkijä – 03:52 (säv. ja san. Tuomas Holopainen) Jos sä tarvitset mua – 03:51 (säv. ja san. Marko Saaresto) Hyvästi, Dolores Haze – 03:39 (säv. ja san. Eppu Kosonen)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 21 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 9 vrk 21 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.