Kuvaus

John Buckland: Oivallinen perhomies (The Flyfishers Companion). Otava, 1991. Kovakantinen 20 x 26, 126 sivua. Kansipaperi. Ensimmäinen painos.

Izaak Walton ja hänen teoksensa Oivallinen onkimies aloittivat kalastuskirjallisuuden lajin, jossa kalastuksen harrastajat ympäri maailmaa ovat voineet uppoutua myös nojatuolikalastukseen kotioloissa. Tähän John Bucklandin Oivallinen perhomies antaa oivalliset mahdollisuudet.

Valloittavasti ja asiallisesti, pääasiassa omiin kokemuksiinsa nojaten, kirjoittaja kertoo perhokalastuksesta, sen välineistä, tekniikasta, kalalajeista ja niiden ominaisuuksista, erilaisista kalastusmaisemista Alaskasta Floridaan, Suomesta Espanjaan.

Nostalginen ja taiteellisesti nautittava kuvitus kalastusaiheisine maalauksineen ja vanhoine postikortteineen muistuttaa, että kalastus on kuulunut jo vuosisatojen ajan miesten lempiurheilulajeihin.

Erinomainen, uudenveroinen ja käyttämätön kappale parinkymmenen vuoden takaa. Kansipaperin takayläreunassa huomaamaton pikku rispe. Omaksi tai upeaksi lahjaksi kalamiehelle.


perhokalastus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 18 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 90 vrk 18 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.