Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

John Carter (DVD) uusi ja muoveissa

Oscar-palkitun ohjaaja/käsikirjoittaja Andrew Stantonin suurelokuva John Carter on vauhdikas toimintaseikkailu. Elokuvan tarina sijoittuu jännittävälle ja salaperäiselle planeetalle, jonka asukkaat kutsuvat kotiaan nimellä Barsoom (Mars). 

John Carter perustuu Edgar Rice Burroughsin klassikkoromaaniin. Burroughsin suuret seikkailut ovat kutkuttaneet monien elokuvantekijöiden mielikuvitusta niin ennen kuin nytkin.

Elokuvan pääosassa nähdään sodan kauhut kokenut entinen Konfederaation kapteeni John Carter (Taylor Kitsch), joka siirtyy selittämättömällä tavalla halki avaruuden Marsiin ja joutuu vasten tahtoaan keskelle barsoomilaisten mahtipontisia välienselvittelyjä. 

Planeetan asukkaisiin kuuluvat mm. suuri soturi Tars Tarkas (Willem Dafoe) ja kuvankaunis prinsessa Dejah Thoris (Lynn Collins). 

Tuhon partaalla häilyvä epäinhimillisten olentojen kansoittama maailma auttaa Carteria löytämään oman inhimillisyytensä, kun hän tajuaa, että Barsoomin ja sen asukkaiden kohtalo on lopulta hänen käsissään.

Ohjaus: Andrew Stanton

Pääosissa: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciarán Hinds, Dominic West, James Purefoy, Willem Dafoe

Valmistusvuosi: 2012

Kesto: 2 h 7 min

Bonukset

  • Kommenttiraita
  • Making of
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 12 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 2 vrk 12 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.