Kuvaus

Kuvan hyväkuntoinen pokkari.

Eri puolilla maailmaa suoritetut lentokonekaappaukset johtavat superagentti James Bondin kansainvälisen rikollisjärjestön jäljille. Amerikkalaiselta veljesjärjestöltä saadaan tietoja, joiden mukaan rikollisten päämajan arvellaan olevan Teksasissa. Yhdysvaltojen hallitus pyytää Salaista Palvelua avukseen, ja M lähettää matkaan 007:n.

Työtoverikseen Bond saa vanhan ystävänsä Felix Leiterin tyttären Cedarin. Hopeapedolla, James Bondin erikoisvarusteisella Saab Turbolla, he ajavat kohti monimiljonäärin ja taiteenharrastajan Bismaquerin maatilaa. Varsin pian Bond saa varmuuden siitä, että hänen pahin vihollisensa ja vaimonsa Tracyn murhaaja Blofeld on jälleen astunut näyttämölle. Tämän järjestö SPECTRE on aikaisessa suorittaa kaikkien aikojen suurimman kaappauksen. Mutta mihin isku on suunnattu?

Kuka on uusi Blofeld? Cedar ja James Bond käyvät epätoivoista taistelua hengestään ja maailman turvallisuudesta, mutta viimein 007 on vastatusten vihollisensa Blofeldin kanssa, ja koston hetki on tullut.
(takakansi)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 6 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,10 € Sulkeutuu 35 vrk 6 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.