Kuvaus

Hyväkuntoinen kovakantinen


Tuntuuko siltä, että aika loppuu kesken joka päivä? Onko työn, parisuhteen ja perhe-elämän yhteensovittaminen joskus ylivoimaista? Asia onkin päivänpolttava: nykyhetken työpaineet koettelevat suhteen kestävyyttä. Miehet ja naiset reagoivat stressiin täysin eri tavoin, ja tämä johtaa usein riitaan, väärinkäsityksiin ja mielipahaan - siis törmäyskurssille. Ja aivan turhaan!

Yhteentörmäysten välttämiseksi maailmankuulu terapeutti John Gray tarjoaa mainioita oivalluksia uranaisille, meneville miehille ja kaikille kiireisille. Kun mies esimerkiksi vetäytyy kriisitilanteessa omiin oloihinsa, se on vain hänen luonnollinen tapansa täydentää testosteronivarastoaan, jolloin hänen mielialansa kohentuu. Kun nainen taas vaatii saada keskustella asioista, se lisää samalla hänen stressinvähentäjähormoniaan oksitosiinia.

Ymmärtäkää toisianne, on John Grayn neuvo. Humoristiseen ja käytännönläheiseen tapaansa hän selvittää, miten jokainen voi välttää riidat, sopeutua rooliinsa työkeskeisessä maailmassa ja nauttia työn vastapainoksi täysillä rakkaansa läheisyydestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 7 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 102 vrk 7 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.