Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Varhaisista ajoista lähtien sotapäälliköt ovat yrittäneet saada tietoja vihollisesta, sen vahvuuksista ja heikkouksista, kokoonpanosta ja aikomuksista. Sodan tiedustelussa arvostettu brittiläinen sotahistorioitsija John Keegan käsittelee useita aseellisia konflikteja eri aikakausilta ja pureutuu syvälle sotilastiedustelun ytimeen. Hän osoittaa, että tiedustelulla on ollut sodankäynnissä tärkeä rooli aina Aleksanteri Suuren päivistä lähtien. Tiedustelutieto on saattanut jopa nopeuttaa sodan lopputulosta, kuten saksalaisen Enigma-koodin purku toisessa maailmansodassa.

Keegan varoittaa kuitenkin yliarvioimasta tiedustelun merkitystä sodankäynnissä: "Yleiskäsitys on, että tieto on valtaa; tieto ei tosin voi tuhota, torjua, vahingoittaa tai edes uhmata vihollisen hyökkäysaikeita, jollei tiedon hallintaa ole kytketty aitoon voimaan."

Keeganin tarkasteluun pääsevät muun muassa brittien sota Napoleonia vastaan, Thomas "Stonewall" Jacksonin tiedusteluvoitto Yhdysvaltain sisällissodassa, taistelu Kreetasta toisessa maailmansodassa, Midwayn meritaistelu Tyynellämerellä ja sukellusveneiden torjunta Atlantilla."

 

Ajatus Kirjat 2007, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hivenen kulumaa.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.11.2017 8:01

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.