Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Toimintaohjaaja John Woon suositulle Hard-Boiled-elokuvalle jatkoa oleva Stranglehold on itsensä John Woon tuottama toimintapeli, joka vie pelaajat kovan ja väkivaltaisen toiminnan pariin. Kolmannen persoonan kuvakulmasta kuvattu räiskintä- ja toimintapeli kuvaa kovaotteisen poliisin, Tequilan, taistelua ammattimaista rikollisuutta vastaan.

Max Paynesta tuttua ajanhidastusta on hiottu entistä pelattavampaan suuntaan ja tuloksena on Tequila Time: upea ratkaisu ajan hallintaan, joka mahdollistaa upeat akrobaattiset temput, vihollisten tähtäämisen ja ampumisen komeissa toimintakohtauksissa, jotka vetävät vertoja kulttiohjaajan työlle elokuvien parissa. Stranglehold on aitoa John Woo -toimintaa timanttisen kovalla pelattavuudella.

Laitevaatimukset:
Windows XP / VISTA
Direct-x 9.0c yhteensopiva tietokone
DVD-asema

Peli on uusi ja muoveissa.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2017 19:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.6. klo 19:37

Moi. Olen kiinnostunut tästä mutta haluan tietää onko tässä steam rekisteröinti tai vastaava nettiaktivointi? Peli tulee wanhaan koneeseen joka ei ole yhteydessä nettiin. Toimiiko siinä?

26.6. klo 12:26

Kiitos kysymyksestäsi. Peli on uusi ja muoveissa, joten aktivointikoodi on käyttämätön eli toimii :) Peli on tehty sen verran aikaisemmin, etten osaa sanoa steam aktivoinnista.