Kuvaus

Johtamisen taito. (Useampi kirjoittaja)

  • WM-Data Kasanen OY, 2000; kovakantinen kirja, kansipaperit: isokokoinen: n. 23 x 29,5 cm, 221 sivua
  • kansipaperissa vähän pintakulumaa, esilehdestä pyyhitty omiste, josta näkyy kulumaa paperissa, muuten täysin siisti
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 6 euroa = 8 euroa (HUOMIO! Samaan pakettiin saa halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kirja esittelee suomalaisen johtamisen kehittymisen, menetelmät ja taustat.

Kirjaan on kerätty merkittävien muutosjohtajien, johtamisen tutkijoiden ja liikejohdon konsulttien käytännön kokemuksea vuodesta 1975 vuoteen 2000. Kirjan ajankuvat kertovat maamme eturivin yritysten kasvamisesta ja kehittymisestä taloudellisten tunnuslukujen mukaan.

Talousjohtaminen, laatu, prosessit, tiimit ja muut johtamisen opit seuraavat toisiaan vuosikymmenten vaihtuessa ja toimintaympäristön muuttuessa yhä epävarmemmaksi. Jokaisen yrityksen ja julkisen organisaation on jatkuvasti kyseenalaistettava osaamisensa, olemassaolonsa sekä tapansa toimia. Asiakkaat, henkilöstö sekä tehokuusvaatiukset pakottavat jatkuvaan toiminnan sekä osaamisen kehittämiseen. Menestymisen kivijalkoja muutoksessa ovat tieto, taito, osaaminen ja kyky viedä asioita nopeasti käytännön toiminnaksi.

Johtamisen taito -kirja antaa tiiviin, ytimekkään ja mielenkiintoisen kokonaiskuvan liike-elämän, johtamisen ja kehittämisen taustoista ja tosiasioista ajalta, jolloin Suomen talouselämä koko yhden historian rajuimmista murroksista.

Kirjan artikkelinkirjoittajia ovat mm Samuli Haapasalo, Olli Hakkarainen, Gustav Hägglund, Jukka Härmälä, Eero Kasanen, Heikki Lehmusto, Jouko K. Leskinen, Antti Paasio, Asko Salkola, Pentti Takala, Roger Talermo ja Riitta Vermas.

hakusanat: talouselämä liike-elämä Suomessa johtaminen yritys yritykset liike-elämän historia teamit tiimi julkinen organisaatio julkiset organisaatiot talous liiketalous firmat yhtiöt yhtiöjohtajat toimitusjohtajat toimitusjohtaja konsernit ekonomit ekonomia projektit pääjohtajat johtajat Silja Line Amer-Yhtymä, Helsingin Kaupunginteatteri, Metsähallitus metsäteollisuus Halsingin Puhelin L-Fashong Group Yleisradio Oy SOK -ryhmä Shinoda Oy Osuuspankki Puolustusvoimat armeija Andersen Consulting Oy Liikenneministeriö Stora Enso Oy Kauppalehti
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 20 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 83 vrk 20 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.