Kuvaus

JOKERI POKERI BOX JA TAIKATEMPPUKIRJA

OPI ITSE TAIKOMAAN!

SISÄLTÄÄ PARHAAT TAIKATEMPUT DVD:N!

TÄSSÄ HAUSKASSA JOKERI POKERI BOX - TAIKATEMPPUKIRJASSA SIMO JA KIRSTI OPETTAVAT IHMEELLISIÄ TAIKOJA LAPSILLE JA LAPSENMIELISILLE. KIRJAN TEMPUT OVAT HELPOSTI OPITTAVIA JA KAIKKI TARVITTAVAT VÄLINEET LÖYTYVÄT KOTOA. JOKAINEN OPETELTAVA TEMPPU ON SELOSTETTU TARKASTI VAIHE VAIHEELTA JA SELKEÄT KUVAT AUTTAVAT HARJOITTELUSSA.

KIRJAN ALUSSA KERROTAAN MUUTAMIA TÄRKEITÄ NIKSEJÄ HARJOITTELUN AVUKSI. MUKANA TAIKAMAAILMASSA OVAT MYÖS SIMON JA KIRTIN SULOISET ELÄINYSTÄVÄT. KIRJASSA OPETETAAN 15 TEMPPUA. IKÄSUOSITUS ON KUUDESTA VUODESTA YLÖSPÄIN.

SIMO AALTO VOITTI ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA TAIKURINA MAAILMANMESTARUUDEN LISSABONISSA VUONNA 2000. SUOMEN LAPSILLE SIMO JA KIRSTI OVAT TULLEET TUTUIKSI TV:N LASTENOHJELMIEN KESTOSUOSIKKEIA.

PARHAAT TAIKATEMPUT DVD:LLÄ NÄHDÄÄN IHANIA SATUILLUUSIOITA PRINSESSOINEEN JA PRINSSEINEEN, UNOHTUMATTOMIA TEMPPUJA SIMON JA KIRSTIN ELÄINYSTÄVIEN KANSSA SEKÄ RATKIRIEMUKKAITA TAIKOJA LAPSIAVUSTAJIEN KERA. MUKNA ON MYÖS YKSI MAAILMAN VAIKEIMMISTA ILLUUSIOISTA " VAIHTUVAT IHMISET".

TUOTANTOVUOSI 2000 JULKAISUVUOSI 2011

KESTO 1H 5MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 119 vrk 19 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 119 vrk 19 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.