Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.
Todella harvinainen painos.

Joku kaltaiseni (DVD) 2008 | Koko sarja

Jännitys, Draama

Joku kaltaiseni on vuonna 2008 MTV3-kanavalla esitetty 3-osainen suomalainen psykologinen trilleri, jonka ovat käsikirjoittaneet Mika Ripatti ja Seppo Vesiluoma ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa. Tuotanto: Jarowskij. Musiikki Kerkko Koskinen. Kaksoispääosassa Petteri Summanen.

Rooleissa

 Helena Vierikko … Anne Summanen  

 Vesa Vierikko    

 Petteri Summanen … Tuomas Saari  

 Christian Sandström    

Näyttelijä on tyhjä astia. Roolin ottaessaan hän päästää vieraan henkilön sisäänsä. Mutta mitä tapahtuu, kun tuo vieras tulee kutsumatta? 
Näyttelijä Petteri Summasella on salainen ihailija, pelifirmansa myynnillä rikastunut Tuomas Saari. Tuomas on halunnut tutustua Petteriin jo vuosia. Nyt hänellä on viimeinkin aikaa ja rahaa toteuttaa unelmansa. 
Kun Tuomas viimein löytää tiensä Petterin elämän kätketyimpiin sopukoihin, joutuvat molemmat huomaamaan, että näyttelijäänkin mahtuu vain yksi henkilö kerrallaan. 
JOKU KALTAISENI on kolmiosainen trilleri julkisen ja yksityisen rajasta näyttelijä Petteri Summasen elämässä, sekä siitä mitä tapahtuu, kun tuolla rajalla eräänä päivänä julistetaan sota.

 

1. Joku kaltaiseni, 44 min

Näyttelijä Petteri Summasella on innokas fani, Tuomas Saari. Petteri ei tunne Tuomasta, mutta Tuomas tietää Petteristä jo paljon. Pelifirmansa myynnin jälkeen Tuomaksella on aikaa ja rahaa saada selville loputkin. Hän päättää päästä Petterin lähelle, lähemmäksi kuin kukaan ennen häntä.

 

Joku kaltaiseni

2. Joku kaltaiseni, 44 min

Tuomas Saari sekaantuu Petteri Summasen elämään tavoilla, jotka myllertävät Petterin työkuviot ja uhkaavat tuhota hänen ihmissuhteensa. Petteri joutuu kohtaamaan todellisuuden kahdet kasvot, jotka näyttävät identtisiltä, mutta joista hän tunnistaa vain toiset.

 

3. Joku kaltaiseni, 43 min

Tuomas uskoo tuntevansa Petterin jo paremmin kuin tämä itse. Hänestä Petterin olisikin annettava roolinsa osaavampiin käsiin. Kun Tuomas ja Petteri lopulta kohtaavat, on Tuomaksen mielestä jo korkea aika jakaa Summanen - eikä välttämättä tasan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
48,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2018 10:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.