Kuvaus

Kirjailija: Jon Gabriel
Alkuteos: Visualization for Weight Loss
Suomentaja: Jutta Ruonansuu
ISBN: 9789522604958
 

Jon Gabriel painoi yli 185 kiloa, hän oli ko­keil­lut käy­tän­nös­sä jo­kais­ta mah­dol­lis­ta laih­du­tus­me­ne­tel­mää ja hän oli lo­put­to­man kyl­läs­ty­nyt jat­ku­vaan epä­on­nis­tu­mi­seen laih­dut­ta­mi­ses­sa. Silloin hän päätti ko­keil­la isäl­tään lapsena op­pi­maan­sa vi­sua­li­saa­tio­me­ne­tel­mää, ja tu­lok­set olivat hät­käh­dyt­tä­viä. Parissa vuo­des­sa Gabriel laihtui yli 100 kiloa. Tämän myötä syntyi Ga­briel-me­to­di, jonka avulla paino putoaa  lo­pul­li­ses­ti.

Ga­briel-me­to­dis­sa pai­non­pu­do­tus oh­jau­tuu si­säl­tä­päin eikä kehoa pyritä kont­rol­loi­maan tiu­koil­la diee­teil­lä, tree­nioh­jel­mil­la tai bru­taa­lil­la kun­to­sa­li-it­se­ku­ril­la. Kun mieli on oh­jel­moi­tu ha­lua­maan ter­veyt­tä, hoikkaa var­ta­loa ja hy­vin­voin­tia, ai­voi­hin muo­dos­tuu uusia neu­ro­lo­gi­sia yh­teyk­siä ja kehon bio­ke­mia muuttuu ko­ko­nais­val­tai­ses­ti.

Ga­briel-me­to­di on joh­ta­nut sa­toi­hin tu­han­siin on­nis­tu­nei­siin pai­non­pu­do­tuk­siin. Mielen voiman ja vi­sua­li­saa­tion nimeen van­no­vat monet muutkin me­nes­ty­neet joh­ta­jat, tai­tei­li­jat, po­lii­ti­kot ja ur­hei­li­jat aina Oprah Win­freys­tä Albert Eins­tei­niin ja Jim Car­reys­ta Arnold Schwarze­neg­ge­riin.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 10 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 34 vrk 10 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.