Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jope Ruonansuu - Politiikkaa ja erotiikkaa - C-kasetti vuodelta 1993.  Klikkaa kuva isommaksi (tuote myydään kuvan kaltaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa).

Kasetti on uusi ja kuuntelematon – MINT!

Jorma Olavi ”Jope” Ruonansuu (s. 15. huhtikuuta 1964 Kemi) on suomalainen koomikko, imitaattori, muusikko ja näyttelijä.Ruonansuu aloitti uransa imitaattorina ja stand up -koomikkona.

Hän tuli julkisuuteen tutuksi Klaus Thomassonin isännöimmässä Klaustrofobia-viihdeohjelmassa 1980-luvulla. Vuonna 1987 M. A. Numminen ja Pedro Hietanen löysivät Ruonansuun ja näin alettiin tehdä esikoislevyä, joka julkaistiin syksyllä 1988. Samana vuonna Ruonansuu sai kunnian vierailla MTV:n Vesku Show'ssa, joka edistikin hänen uraansa. Noina aikoina hän esiintyi ympäri Suomea.

Vuonna 1990 Ruonansuu voitti Kuopiossa pidetyn huumorimusiikin Suomen mestaruuden ja samassa tilaisuudessa hän tutustui levytuottaja Ilkka Vainioon. Siitä hetkestä saikin alkunsa huippumenestyksekäs levytysputki, josta on todisteena 15 kultalevyä ja 8 platinaa. Tähän eivät ole vielä muut yksittäiset humoristit yltäneet. Vuonna 1996 Ruonansuu otti vastaan ”Huumori-Emman” ja vuosina 1998 ja 2001 hänet valittiin vuoden viihdetaitelijaksi.

Radiossa Ruonansuu teki yhdessä Tommi Reposen kanssa 1990-luvulla yli 30 kaupalliseen radioon eri asemille Washington Bar nimistä huumoriohjelmaa (yksi Ruonansuun tunnetuimmista imitaatiohahmoista on entinen pitkäaikainen Yleisradion Washingtonin kirjeenvaihtaja Aarne Tanninen). Ruonansuu ja Reponen tekivät Washington Bar-aiheisia sketsejä radioihin, jota levitettiin. Washington Bar -niminen baari sijaitsi aikoinaan Kemin keskustassa. Vuosina 2002–2003 Ruonansuu teki Juha Laitilan kanssa American Office -radiosketsejä eri radioasemille.

Politiikkaa ja erotiikkaa on Jope Ruonansuun neljäs albumi. Se julkaistiin vuonna 1993. Albumin teemana on presidentti Mauno Koiviston aikomus tehdä eduskuntatalosta ilotalo.

Audiovox Records Oy
AXRMC 1055
Made in Finland 1993

Sisältää kappaleet;
A-puoli:
1.Kaurapuuroa ja pontikkaa (Alkuperäinen kappale: Kemiaa)
1. Hirveät huulet (Alkuperäinen kappale: Kiihkeät tuulet)
2. Paavontanhu
3. Uskoa Jeesukseen (Alkuperäinen kappale: Sukkula Venukseen)
4. Ilman jarruja helvettiin

B-Puoli
1.Renni
2.Haluatko ostaa vokaalin
3.Mä haluun laihduttaa (Alkuperäinen kappale: Mä haluun viihdyttää)
4.Hannele pokkaa
5.Juha Föhr

Tuottaja: Jope Ruonansuu
Äänitys, mixaus: Risto Asikainen / AdVoice & Ahti Kortelainen Tico Tico Studio

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 3,50 € postituskuluihin (postitan kuplakuoressa). Huom! En toimita postiennakolla!



 



 



 

Hakusanat; kasetti nauha mankka c-kasetti suomalainen vintage nostalgia nostalginen vanha harvinainen 90’s ysäri 1993 kupletti 90-luku kotimainen Suomi soi musiikki cover käännösbiisi sävel huumori humour vitsi sketsi hauska stand-up koomikko komiikka kemi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 14:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.