Kuvaus

ISOSSA HELPOSTI- KUORESSA KÄTEVÄSTI SUORAAN KOTIIN POSTIN TOIMITTAMANA! Kuvaus 1 levyssä oli hentoa jälkeä. Suomi-sketsit sarjan 1. osa. JOPET SHOW on Jope Ruonansuun hahmojen ympärille rakennettu showJopet-show on perinteisen ja kauan kaivatun hahmoille perustuvan sketsiviihteen ja uuden sähköisen sarjakuvamaisen ilmaisun yhteinen liitto, jossa katsojien nauru nousee keskeiselle sijalle. Ruonansuun hahmot peilaavat erilaisia karikatyyrejä ja onnistuvat kiteyttämään kansakuntamme luonteen parhaimmillaan yhteen sanontaan, ilmeeseen tai olemukseen.

Jopet-Show ry on huumori- ja nauranta-alaa edustava sketsipoliittinen ja hupimarkkinapoliittinen etujärjestö. Jopet-Show:n toimialana ovat hymähdyksiä, kikatuksia sekä hörähdyksiä ja tirskumista aiheuttavien sketsien mietintä, tuotanto sekä muut yleiset alan palvelut. Jopet-Show ry on Pelleilykeskusliiton (PK) jäsenliitto.
Jopet-Show ry:n missio on sketsiviihteen kestävä kehitys pohjoisessa ulottuvuudessa sekä kansalaisten henkisen hyvinvoinnin tukeminen sketsien avulla. Jos ei tällä DVD:llä kansa liittoudu, niin ei sitten millään! ********************************* JOPET - SHOW 2. TUOTANTOKAUSI VALISTUSTA JOPET-SHOW:N 2. TUOTANTOKAUDESTA SKETSIVIIHDELAIN MUKAAN JOPET-SHOW:N TEHTÄVÄNÄ ON ILO - JA HUPIJÄRJESTYKSEN TURVAAMINEN, YLEISEN HIHITYKSEN JA NAURUNREMAKAN YLLÄPITÄMINEN SEKÄ ALAKULON ENNALTA ESTÄMINEN. JOPET - SHOW:N ON SUORITETTAVA MYÖS MUUT SILLE ERIKSEEN SÄÄDETYT HÖRÄHDYSTEHTÄVÄT JA ANNETTAVA JOKAISELLE TIRSKUMISTA TARVITSEVALLE VÄLITTÖMÄSTI SIIHEN KUULUVAA APUA. JOPET - SHOW:N TOIMIVALTUUDET ON MÄÄRITELTY MYÖS VALTON HUUMORILAISSA. JOPET-SHOW:N ON OTETTAVA HUOMIOON KAIKKI MAHDOLLISUUDET TEHDÄ TEHOKASTA TYLSYYDEN TORJUNTATYÖTÄ. JOPET-SHOW:N TOIMINTAA OHJAAVAT IHMEOIKEUDET, KIKATTAMISETIIKKA JA KANSALAISTEN SUURET ODOTUKSET. EI MITTÄÄ JÄRKEE - TAATUSTI HAUSKAA! KÄSIKIRJOITTAJAT, NÄYTTELIJÄT: JOPE RUONANSUU MIKA RÄINÄ JA JUKKA TOIVONEN VALMITUSVUOSI 2008 KESTO 2H 32MIN ********************************* JOPET-SHOW 3.TUOTANTOKAUSI -FI- DVD (2) 4h 52min s - sallittu A1 - POSTITUSKOKO suomi puhe KOTIMAINEN k Jopet-Show ry on huumori- ja nauranta-alaa edustava sketsipoliittinen ja hupimarkkinapoliittinen etujärjestö. Jopet-Show:n toimialana ovat hymähdyksiä, kikatuksia sekä hörähdyksiä ja tirskumista aiheuttavien sketsien mietintä, tuotanto sekä muut yleiset alan palvelut. Jopet-Show ry on Pelleilykeskusliiton (PK) jäsenliitto. Jopet-Show ry:n missio on sketsiviihteen kestävä kehitys pohjoisessa ulottuvuudessa sekä kansalaisten henkisen hyvinvoinnin tukeminen sketsien avulla. Jos ei tällä DVD:llä kansa liittoudu, niin ei sitten millään! ############################### Hyväkuntoiset levyt. Ykkösosassa pientä jälkeä. Koteloissa vähäistä käyttökulumaa. Siisti kokonaisuus kaikkinensa. Hyväkuntoinen luokitus. T. 13..

Katso myös muut kohteeni linkeistä:

Draama

Jännitys

Komedia

Sota ja western

Toiminta

Kauhu

Kotimaiset

Scifi ja fantasia

TV-sarjat

Dokumentit

Lastenelokuvat

Kaukoitä

Musiikki

Urheilu

DVD - Muut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 1 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 90 vrk 1 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.