Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jopet-show 1. tuotantokausi 2xDVD [2006]
Suomi-sketsit sarjan 1. osa. JOPET SHOW on Jope Ruonansuun hahmojen ympärille rakennettu showJopet-show on perinteisen ja kauan kaivatun hahmoille perustuvan sketsiviihteen ja uuden sähköisen sarjakuvamaisen ilmaisun yhteinen liitto, jossa katsojien nauru nousee keskeiselle sijalle. Ruonansuun hahmot peilaavat erilaisia karikatyyrejä ja onnistuvat kiteyttämään kansakuntamme luonteen parhaimmillaan yhteen sanontaan, ilmeeseen tai olemukseen.

Jopet-show 2. tuotantokausi DVD [2008]
Sketsiviihdelain mukaan Jopet-Show:n tehtävänä on ilo- ja hupijärjestyksen turvaaminen, yleisen hihityksen ja naurunremakan ylläpitäminen sekä alakulon ennalta estäminen.

Jopet-Show:n on suoritettava myös muut sille erikseen säädetyt hörähdystehtävät ja annettava jokaiselle tirskumista tarvisevalle välittömästi siihen kuuluvaa apua.

Jopet-Show:n toimivaltuudet on määritelty myös valtion huumorilaissa. Jopet-Show:n on otettava huomioon kaikki mahdollisuudet tehdä tehokasta tylsyydentorjuntatyötä.

Jopet-Show:n toimintaa ohjaavat ihmeoikeudet, kikattamisetiikka ja kansalaisten suuret odotukset.

Ei mittää järkee - Taatusti hauskaa!

Käsikirjoittajat, näyttelijät: Jope Ruonansuu, Mika Räinä, Jukka Toivonen. Ohjaaja, kuvaaja: Rike Jokela.Katso myös muut kohteeni, paljon erilaisia elokuvia/sarjoja myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.2.2018 19:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.