Kuvaus

[AC0217] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos, Suomi sodassa / 2. Maailman sota / historiasta kiinnostuneille.

Joppe Karhunen: SISSEJÄ LINJOJEN TAAKSE

Korpisoturien ja lentäjien yhteistoiminta

Eversti, Mannerheim-ristin ritari Joppe Karhunen on tunnettu sotilaslentäjä ja jännittävien sotakirjojen tekijä. Hänen aikaisemmat teoksensa Ritarilentue ja Kannaksen kotkat ovat kuvauksia hävittäjä- ja taistelulentäjien suorituksista ja huimista seikkailuista sotavuosien aikana. Tämä kirja kertoo niistä uskomattomista suorituksista, joita kaukopartiomiehemme viikkokausiakin kestäneillä retkillään joutuivat tekemään sekä talvi- että kesäolosuhteissa. Pitkien taipaleiden takana vaikeissa erämaaoloissa kaukana vihollisen selustassa toimivat sissit tarvitsivat ilmavoimien tukea kuljetuksissa ja huollossa. Sissilentäjät suorittivat uljaita tekoja laskeutuessaan kaikaisille erämaajärville ja taistellessaan läpi rintamalinjojen kulkevilla reiteillään. Partiomiesten ja lentäjien hyvän yhteistoiminnan ansiosta päämaja sai tärkeitä tiedustelutuloksia rintamajoukkojen hyväksi, ja sekä maassa että ilmassa toimivat sissit suorittivat urotekoja, jotka tuottivat monelle Mannerheim-ristin ritarin arvon.

3. painos

Kariston Kirjapaino Oy, Hämeenlinna 2008

Apali Oy - Tampere 2008

C.G.E. MANNERHEIM - LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - VALKOINEN KUOLEMA - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - AIRO - KANNAS - RAATTEENTIE - RUKAJÄRVENTIE - LOTTA SVJÄRD - PRO PATRIA - VILJAM PYLKÄS - ROKKA - TUNTEMATON SOTILAS - KARJALA - 2. MAAILMANSOTA - JATKOSOTA - LAPINSOTA - TALVISOTA - AJOPUUTEORIA - KOSKIVENETEORIA

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 111 vrk 11 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 111 vrk 11 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.