Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC216]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva  kovakantinen ARMI KUUSELAN / MISS SUOMIEN diggareille. AIVAN MAHTAVA TEOS.

Jorma Marttala: ARMIN KULTAISET VUODET

Armi Kuuselan valinta maailman ensimmäiseksi Miss Universumiksi Yhdysvaltojen Long Beachissa 29. kesäkuuta 1952 - Suomen olympiavuonna - sai aikaan ennen näkemättömän kohun toisesta maailmansodasta toipuvassa Suomessa. Armista tuli elämänuskon ja toiveikkuuden symboli. Miss Universumia palvottiin estottomasti radiossa ja lehdistössä.

Armi Kuusela avioitui yllättäen kesken maailmanympärimatkansa filippiiniläisen Virgilio Hilarion kanssa, muutti pois Suomesta ja perusti perheen Manilassa - verhoutuen samalla myyttiseen sädekehään, jonka salaperäinen hohto ei himmentynyt suomalaisten sydämissä. Suomalaiset eivät unohtaneet kaunotartaan eikä Armi arkipäiväistynyt koskaan.

2. painos

Oy Edita Ab - Helsinki 1999

KIRJA PAINAA JONKIN MATKAA yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.2.2018 4:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.