Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Jörn Donner : Bergman - Muistelmia
 

Kun "J" 16-vuotiaana saapuu ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan Tukholmaan, hän näkee juuri ensi-iltansa saaneen Vankilan. Se vaikuttaa häneen kuin ilmestys. Myöhemmin J tekee elokuvia itsekin. J:n ja Bergmanin suhde kulminoituu suurtyössä Fanny ja Alexander.

Jörn Donner kuvaa jäljittelemättömän omaperäisesti suhdettaan ruotsalaisen elokuvan suurnimeen Ingmar Bergmaniin. Hän kirjoittaa mieleen painuneita välähdyksiä eri vuosikymmeniltä, Ruotsista ja Suomesta, elokuvasta, taiteesta, yhteiskunnasta, vanhenemisesta.

Millainen oli Bergmanin Ruotsi, ja mitä ruotsalaisuus oli Bergmanille? Kuka hän oli itse? Luulosairas, itseriittoinen ja herkkähipiäinen erakko, joka eli vain taiteelle? Naisille perso, sulavakäytöksinen seuramies, joka ymmärsi rahan päälle? Porvari, mutta sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen, jolla oli aikanaan ollut natsisympatioita?


Painovuosi: 2009
Painos: 1.
Sivumäärä: 215
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Otava

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 601

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 51 vrk 38 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 51 vrk 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.