Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jörn Donner: MARINA MARIA. Suomentanut Jukka Kemppinen. 1944 Otava, Kolmen tähden sarja. 191-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Marina Maria (alanimike: kioskikirja, jatkokertomus, viihdettä, yritelmää, yhtä ja toista) (1974) -romaanin päähenkilö Marina Maria on nuori, riippumaton, kaunis nainen, suuren yhtiön sihteeri. Hän etsii elämää ja itseään, elämänsä miestä, suurta täyttymystä. Mies löytyy, monta miestä, ja ratkaisuja. Tässä kirjassa on sykettä ja värinää - aivan niin kuin nuoressa kauniissa Marina Mariassakin.

 

2. Jörn Donner: ANGELAN SOTA. Suomentanut Jukka Kemppinen. 1984 Otava, Salamanteri. 349-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, esilehdellä alkuperäisen omistajan nimi ja päiväys '6.2.1986', ei muita merkintöjä, takakannessa kirjakaupan hintatarra (14.00).

Angelan sota (suomeksi nimellä Angela 1976; Angelas krig 1976) on romaani kotirintamasta sodan kääntyessä tappioksi, kokovartalokuva Angela Andersista, jota kiskovat eri suuntiin halu ja uteliaisuus, sydän ja järki, selkeä harkinta ja halu humaltua yhdestä ainoasta tärkeästä päätöksestä. Angela toimii lääkintälottana Lapissa ja tapaa haavoittuneen saksalaisen kapteenin, Thomasin. Se on osa hänen mieletöntä aikaansa, joka on viskonut hänen tärkeät ihmisensä eri puolille, uusiin, tuntemattomiin kohtaloihin. Romaani kertoo elävistä ihmisistä sekasorron aikaan, heidän kokemuksistaan, odotuksistaan, murhenäytelmistään. Angela kuuntelee herpaantumisen ääntä ja odottaa, että ratkaisu löytäisi hänet. Romaanin pohjalta on tehty samanniminen elokuva (1984 ohj. Eija-Elina Bergholm).

"Romaaniuniversum joka synnyttää menneisyyden uudelleen valoineen ja varjoineen." Dagens Nyheter
"Hänen paras romaaninsa." Helsingin Sanomat


Jörn Donner (s. 1933 Helsinki) on suomenruotsalainen kirjailija, elokuvaohjaaja sekä entinen kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja (1987-95 ja 2007), Euroopan parlamentin jäsen (1996-99) ja diplomaatti (Suomen pääkonsuli Los Angelesissa 1995-96). 1970-luvulla Donner toimi Ruotsin Filmi-instituutin toimitusjohtajana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 11 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 42 vrk 11 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.