Kuvaus

Joululautanen Seinälautanen on Saksa alkuperää vuodelta 1980 eli on nyt 42 vuotta vanha. Monivärinen kaunis klassinen taidetyö Mr. Helmut Drexler ja kuvaa  arvaapa mitä?

BRYSSEL Markkinatoria ja kaupungintaloa, koska meillä on nykyään EU ja sen pääpaikka on aina ranskaa puhuvalla alueella, eli BRYSSEL ja toinen paikka on kappas vaan  myös Ranskassa,  Strassburg kaupunki, sekin oli joskus Saksan eräs kaupunki..... 

Posliini lautanen on täysin ehjä, (on normaalia sanoa viat kysymättäkin  !) ja halkaisija on 22cm, valmistaja on hyvin arvostettu Saksan tehdas Rosenthal . 

DE14AP105 Joululautanen sopii esim. EU edustajalle tai henkilölle, jonka yhteydet ovat EU tasolla ja tuntee Brysselin hyvin, kaupunki on kallis Saksasta päin katsottuna. Saksan edustajat ottavat usein asunnon Saksan puolelta, lyhyt ajomatka, tai Belgian kaupungista Liege, se on vanha saksalainen Lüttich kaupunki, joka pakkoluovutettiin Belgialle rauhanehdoissa.  

Vastaavia joululautasia valmistaa moni yritys Skandinaviassa, yleisiä ovat Tanskan lautaset, tehtaat Royal Copenhagen ja B&G ja uutena niiden lautasten hinta pyörii noin 100 euron molemmin puolin, käytettynä usein 10 euron luokkaa, vanhat yli 70-80 v voivat taas olla  antiikki arvossaan. Myös suomalainen ARABIA valmistaa ja valmisti usein keramiikka Fajanssi materiaalista ( se on  halvempaa kuin posliini) Joululautasia, mutta niiden väritys oli minun taidesilmälle liian "bliisuja" ja myös taiteellinen maku ei ole minun mieleeni, arvostan vanhaa klassista tyyliä, vähän vanhaa Venäjä tyyliä jne... 

Saksalainen posliini on arvostettua. Brysseliin valittaan joka jäsenmaasta edustajia, joiden tehtävä on ajaa oman jäsenmaansa katsontakantaa yhteisessä EU:ssa.... muutenhan heitä ei edes tarvitsisi sinne lähettää... saman asian ajaisi vaikka Ranskan EU edustaja, jokaisen edustajan kunnia asia on valvoa juuri oman isänmaansa etuja. Bryssel on paikka, missä eteläisten maiden edustajat eivät kehu mitenkään omaa maatansa, vaan valittavat ja vaativat siksi juuri rahaa yhteisestä kassasta.

Italian edustaja sanoi EU Brysselissä, ettei hän ala kovaan ääneen kalkattamaan muille, kuinka kyseinen asia on Italiassa järjestetty, muita valtioita ei se edes kiinnosta......jos Italiassa on joku hyvin, niin sitä ei välttämättä edes muille jäsenmaille kerrota. Italian edustajan tehtävänkuvaan kuuluu pyytää rahaa, aseita muilta jäsenmailta, ehkäpä voit lahjoittaa vanhan autosi 

italiaan ? Italian edustaja ei ole hölmö ja kehu maatansa, korkeintään säätä voi kehua... sellainen EU edustaja on pöhkö joka kehuu omaa maatansa, kuinka kaikki on siellä niin hyvin, avustuksia on turha siiloin odottaa...rikkaat valtiot jonoon ja maksamaaan jokainen köyhälle valtiolle rahaa ja paljon, jopa EU ulkopuoliset valtiot saavat rahaa.

Saksan edustaja kysyi ikävästi, miksi sanomme että Venäläinen on köyhä, mutta emme lähetä sinne rahaa? Koska niin köyhä se ei taida ollakaan...

 

Ostettu vuonna 1980 juuri muistoksi , on perittyä tavaraa.  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 18 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,60 € Sulkeutuu 25 vrk 18 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.