Kuvaus

Woimasointu ja Hiljaiset levyt julkaisi seitsemän biisin joululevyn Jouluräyhää! Levyllä esiintyvät Iskuryhmä, 70-luvun vihannekset, Tina, The Tarjas, TV Smith ja Maaseudun tulevaisuus.

1. Iskuryhmä: Jouluaattona
2. 70-luvun vihannekset: Äärimmäinen joulurauha
3. Tina: Joulu ojassa
4. The Tarjas: Varissuon joulu
5. TV Smith: Xmas Bloody Xmas
6. Maaseudun tulevaisuus: Adventtilaulu
7. Iskuryhmä: Jouluksi Jamaikalle

Joulurayhää-levyn kahdesta Iskuryhmä -yhtyeen kappleesta Jouluaattona on aiemmin julkaisematon kappale, Jouluksi Jamaikalle ilmestyi viime jouluna nettisinkkuna. Molemmat biisit edustavat vähän rauhallisempaa puolta bändin tuotannossa.

70-luvun vihannekset -bändin kappaleeseen Äärimmäinen joulurauha on haettu primitiivistä alku-Ramones- soundia. Kappale on tehty tätä levyä varten vihanneskellarissa. Laulaja-rumpali Pajunen on aiemmin laulanut Rehtoreissa ja soittaa rumpuja nykyään myös Problemsissa.

Tina on tamperelainen bändi, joka on julkaissut sinkun Hiljaisten levyjen kautta. Aiemmin Tinan muusikot ovat vaikuttaneet mm. sellaisissa bändeissä kuin Punk Lurex OK, Pojat ja Yö. Joulu ojassa on äänitetty Jani Viitasen studiolla tätä levyä varten.

The Tarjas ponnistaa Ulvilasta ja hakee vaikutteita linjalta The Donnas-The Queers-The Ramones. TV Smith puolestaan on legendaarinen The Adverts -mies, jonka kappale Jouluräyhää!-levyllä on vuonna 2004 samannimisellä ep:llä vain Englannissa julkaistu Xmas Bloody Xmas. Kappaleella soittavasta kokoonpanosta löytyy mm. Die Toten Hosen -miehistöä.

Maaseudun tulevaisuuden Adventtilaulu on alunperin julkaistu samannimisellä vinyylisinglellä vuonna 1987 eikä ole ollut aiemmin saatavissa cd:llä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 20 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.