Kuvaus

Jousellinen Lukon kääntötyökalu TiirikkaPosti-Toimituskulut 3€.

Magneettinen, joten pitää valitun tiirikkapään hyvin paikallaan, sopii monenlaisille lukoille.

Tiirikoimalla lukkoa väärään suuntaan (tarkoituksellisesti tai virheellisesti) niin tämä auttaa kääntämään lukkosylinterin ylemmän lukitustapin ohi ja säästää sinut uudelleen tiirikoinninilta.

Ilman tätä, väärään suuntaan tiirikoinnin jälkeen pitää pystyä palauttaa lukkoa alkuperäiseen asentoon aloittaakseen uudestaan tiirikoinnin, joten Jousellinen Lukon kääntötyökalu säästää aikaa.

Jos tiirikoit lukkoa vasemmalle ja haluat avata lukkoa oikealle, niin käännä ensin kello 11 kohtaan, varo että ettet lukitse lukkoa uudestaan.

Jos tiirikoit lukkoa oikealle ja haluat avata lukkoa vasemmalle, niin käännä ensin kello 1 kohtaan, varo että ettet lukitse lukkoa uudestaan.

Tässä videolla selittää joku ja näyttää erilaisen lukon kääntötyökalun toimintaa. (https://www.youtube.com/watch?v=fUmCUj44BPg)

Käyttö: 1 Tiirikkapää paikalleen ja aseta jousivoiman suunta. 2 Laita tiirikkapää lukon sisälle. 3 Vedä liipaisimesta ja jousi voima täräyttää lukon ylimmän lukitustapin ohi.

Paketti sisältää3 kpl tiirikkapäitä ja yksi suora pää, sekä  kääntötyökalu

Kaikki Tiirikointisetit nähtävissä tästä linkistä klikkaamalla.

Klikkaa tästä lisää tietoa Tiirikointitavoista kotisivultani.

HUOM. Vain omaan tai opetuskäyttöön, emme ota vastuuta tämän väärinkäyttämisestä.

Hakusanat: lukko avain tiirikka avata tiirikkasetti lukita avata ovi koti auto mökki vene puutarha vaja autotalli talli asuntoauto asunto matkailuauto tiirikointisettisarja lukkopyssy tiirikkapyssy

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17 € / kpl
Sulkeutuu 73 vrk 6 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17 € Sulkeutuu 73 vrk 6 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.