Tuote on myyty käyttäjälle Nicky-neiti hintaan 10 €

Kuvaus

Varjot

Ward, J. R. , kirjoittaja

Utterström, Timo , kääntäjä, 1982-

Basam Books (1993-2016) , kustantaja

Basam Books © 2015

Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 13. osa!

iAm on yrittänyt estää veljeään Treziä tuhoamasta itseään, mutta epäonnistunut. Trez ei kuitenkaan koskaan ole luottanut kehenkään muuhun kuin veljeensä.

Trez on lapsena myyty kuningattarelle, jonka luona häntä on odottanut seksiorjan kohtalo. Hän on paennut sieltä ja alkanut sutenööriksi. Myöhemmin hän kohtaa Serenan, johon hän rakastuu. Nyt hän olisi valmis muuttamaan elämäntapaansa, mutta aika on täyttynyt ja kuningattaren tytär vaatii osaansa. Enää ei ole pakotietä. Trezin täytyy päättää, vaarantaako hän itsensä ja toiset, vai joutuuko eroon rak- kaastaan. Häntä kohtaa kuitenkin uskomaton tragedia ja hän on vaarassa menettää itsensä ja sielunsa. Mutta hänellä on veli iAm, joka on valmis äärimmäiseen uhraukseen.

J. R. Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtyvä kirjailija. Ward on oikeustieteen maisteri ja työs- kennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään hän toimii täyspäiväisenä kirjailijana.

LISÄÄ

Ulkoasu

656 sivua ; 21 cm

JulkaisijaHelsinki : Basam Books, © 2015

SarjaWard, J. R., ISSN kirjoittaja; Black Dagger Brotherhood ; 13, suomi

Valmistaja([Tallinna] : Tallinna Raamatutrükikoda)

Lisätiedot

J. R. Ward ; suomentanut Timo Utterström

ISBN

978-952-260-386-9 nidottu

 

Vapautettu rakastaja

Ward, J. R. 

Sjövik, Maria , kääntäjä

Basam Books cop. 2012

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio. Vishousin kaksoissisar Payne on veistetty samasta tummasta soturipuusta kuin veljensä. Hän on taistelija luonnostaan. Payne ei tunne kuuluvansa Haipuun muiden Valittujen naaraiden joukkoon mutta hänellä ei ole myöskään mitään asiaa valloillaan riehuvan sodan eturintamaan. Kun Payne halvaantuu onnettomuudessa, häntä hoitamaan kutsutaan ihmiskirurgi tohtori Manuel Manello. Pian Manuel tulee imaistuksi Paynen vaaralliseen ja salaperäiseen maailmaan. Vaikka hän ei koskaan aiemmin uskonut yliluonnollisiin asioihin, kuten vampyyreihin, hän huomaa olevansa enemmän kuin halukas antautumaan viettelyksen pauloihin tämän voimakkaan naaraan kanssa. Heidän löytäessään syvällisen yhteyden välillään ihmisen ja vampyyrin maailmat törmäävät toisiinsa. Samaan aikaan vuosisatoja vanha asia osoittautuu kuolettavaksi uhaksi Paynen rakkaudelle ja elämälle.

LISÄÄ

Ulkoasu

595 s. ; 21 cm

JulkaisijaHelsinki : Basam Books, cop. 2012

SarjaWard, J. R., Black Dagger Brotherhood, suomi
[Mustan tikarin veljeskunta], [9]
Basam Shakti

Valmistaja([Tallinna] : Tallinna Raamatutrükikoja)

Lisätiedot

J. R. Ward ; suomentanut Maria Sjövik

ISBN

978-952-260-084-4 nidottu

 

Peto

Ward, J. R. , kirjoittaja

Utterström, Timo , kääntäjä, 1982-

Viisas elämä Oy [2016]

Suositun Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 14. osa!

Mustan tikarin veljeskunnassa mikään ei ole niin kuin ennen. Sota Varjoja vastaan onnistuttiin välttämään, mutta vampyyreja vainoavat lesserit ovat vahvempia kuin koskaan aiemmin. Kun veljeskuntalaiset valmistautuvat hyökkäämään lesserien kimppuun, yksi vampyyreistä käy omaa sisäistä kamppailuaan...

Rhagen, veljeskunnan sydämellisimmän jäsenen elämän piti olla täydellistä - tai ainakin täydellisen nautinnollista. Vakava loukkaantuminen taistelussa panee Rhagen arvioimaan arvojaan uusiksi, mikä vaikuttaa suuresti hänen ja hänen shellaninsa Maryn elämään. Mutta Maryllä on omat sotkut selvitettävänään. Solmujen aukeaminen joko lähentää rakastavaisia tai erottaa heidät ikiajoiksi...

LISÄÄ

Ulkoasu

549 sivua ; 21 cm

JulkaisijaHelsinki : Viisas elämä Oy, [2016]

SarjaWard, J. R., ISSN kirjoittaja; Black Dagger Brotherhood ; 14, suomi
Mustan tikarin veljeskunta, 14. osa.
Shakti

ValmistajaTallinna Raamatutrükikoja OÜ

Lisätiedot

J. R. Ward ; suomentanut Timo Utterström

ISBN

978-952-260-578-8 nidottu

 

Verisuudelma

Ward, J. R. , kirjoittaja

Utterström, Timo , kääntäjä, 1982-

Viisas Elämä , kustantaja

Viisas Elämä Oy [2016]

MUSTAN TIKARIN PERINTÖ

Mustan tikarin veljeskunnan tarina jatkuu uudessa sarjassa!

Vampyyrien kuninkaan lähimmän neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Hän päättää aloittaa Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelman, vaikka se ei kaikkia miellytäkään. Hän haluaa oppia pitämään puolensa ja ajattelemaan omilla aivoillaan. Suunnitelma on hyvä, mutta todellisuus jotain aivan muuta. Koulutus osoittautuu äärettömän rankaksi, ja toiset kokelaat tuntuvat enemmän vihollisilta kuin liittolaisilta. Asiaa ei auta se, että koulutuksesta vastuussa olevalla Butch ONealilla, toiselta nimeltään Dhestroyerilla, vaikuttaa olevan yksityiselämässään pahoja ongelmia.

Kaiken huipuksi Paradise rakastuu toiseen koulutettavaan. Craeg on pelkkä siviili, jota Paradisen isä ei ikinä hyväksyisi. Craeg on kuitenkin kaikkea, mitä Paradise mieheltä haluaa. Kun väkivalta uhkaa repiä hajalle koko koulutusohjelman ja samalla eroottinen jännite Craegin ja Paradisen välillä kasvaa, Paradise joutuu kovalle koetukselle. Löytääkö hän itsestään voimaa toimia oman päänsä ja sydämensä mukaisesti niin työssä kuin vapaa-ajalla?

J. R. Ward on jatkuvasti myyntilistojen kärjessä viihtyvä kirjailija, joka tunnetaan erityisesti suurta suosiota saavuttaneista sarjoistaan Mustan tikarin veljeskunta sekä Langenneet enkelit. Mustan tikarin perintö -sarja jatkaa Mustan tikarin veljeskunnan tarinaa.

LISÄÄ

Ulkoasu

400 sivua ; 21 cm

JulkaisijaHelsinki : Viisas Elämä Oy, [2016]

SarjaShakti
Mustan tikarin perintö

ValmistajaTallinna : Tallinna Raamatutrükikoja OÜ,

Lisätiedot

J. R. Ward ; suomentanut Timo Utterström

ISBN

978-952-260-473-6 nidottu

 

Minun rakastajani

Ward, J. R. 

Sjövik, Maria 

Basam Books (1993-2016) , kustantaja

Basam Books cop. 2012

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan vampyyrisoturien salainen veljesjoukko: Mustan tikarin veljeskunta. John Mathew on kulkenut pitkän matkan. Hän eli vuosia ihmisten joukossa tietämättä, että on vampyyri. Kun veljeskunta otti hänet joukkoonsa, kukaan ei arvannut hänen todellista taustaansa. Langennut Veli Darius on palannut, mutta erilaisena kuin ennen. Kun kauhistuttava henkilökohtainen verikosto imaisee Johnin sodan syövereihin, tarvitsee hän kaikki puolet itsestään haastaakseen pahan ruumiillistuman. J.R.Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on useasti The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtynyt kirjailija, joka asuu Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa aviomiehensä kanssa. Hän on oikeustieteen maisteri ja työskennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään Ward toimii täyspäiväisenä kirjailijana.

LISÄÄ

Ulkoasu

704 s. ; 21 cm

JulkaisijaHelsinki : Basam Books, cop. 2012

SarjaWard, J. R., Black Dagger Brotherhood, suomi
[Mustan tikarin veljeskunta], [8]
Basam Shakti

Valmistaja([Tallinna] : Tallinna Raamatutrükikoja)

Lisätiedot

J. R. Ward ; suomentanut Maria Sjövik

ISBN

978-952-260-076-9 nidottu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.