Tuote on myyty käyttäjälle isfors hintaan 35 €

Kuvaus

JR61:n asevelimerkki ryyppykupissa!

Kuppi ilmeisesti terästä.

Korkeus noin 4,5 cm.

Olen nähnyt tällaisen jostain toisestakin jatkosodan aikaisesta joukko-osastosta. En tiedä tarkemmin mikä tässä on idea, mutta liittynee limpparia väkevämpään ja sen nauttimiseen tyylikkäästi. Oikea mies nauttii snapsinsa joukko-osastomerkillä varustetusta snapsilasista, se nyt ainakin on selvää.

Vaikea sanoa onko sota-ajalta vai myöhempi valmiste. Ainakin merkki näyttää oikealta jatkosodan aikaisen jalkaväkirykmentti 61:n asevelimerkiltä.

Eipä isänmaallisempaa ryyppykuppia taida olla. Raittiilla miehellä vähän tyhjänpanttina, vaikka onhan tämä komea katsella.

Voi maistella tästä vaikkapa muistellessa Tienhaaran taistelua, jossa rykmentti niitti mainetta torjuntavoitollaan. Kun sanotaan, että ruotsalaiset vaan huilasivat sota-aikana, niin eipä pidä paikkaansa. Täällä niitä oli mukana tositoimissa, vapaaehtoisina tietenkin! Siellä menivät suomenruotsalaisten rinnalla yhdessä sortovaltaa vastaan! Ja sinne pysähtyi Iivana, niin kuin muuten pysähtyy nykyäänkin, jos yrittää samaa!

Kunto ikäisekseen hyvä. Kelpaa vaikka rykmentin juhliin.

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina hintaan 6,85 euroa, jolloin saat lähetyksellesi seurantakoodin. On postia luotettavampi nykyään.

Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti (ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani), mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalle. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Olen yrittänyt listata tässä kaikki puutteet mahdollisimman huolellisesti, mutta huomaa, että olet huutamassa käytettyä hyvin iäkästä tuotetta eli jotain muuta aivan pientä kulumaa/muutakin voi aina tämän ikäisessä tuotteessa olla, minkä hyväksyt ostaessasi. Katso kuvat huolellisesti.

Ja: En todellakaan lähetä Venäjälle! Ruotsin asevelimaahan kyllä. Meillä on hienot perinteet yhdessä ja nyt niitä jatketaan virallisesti aseveljinä sotilasliitossa. Malja sille!

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA!

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon keräilytavaraa, militariaa ja kunniamerkkejäkin!

Hakusanoja: JR61, jalkaväkirykmentti 61, Alpo Marttinen, Martin Berg, Nils Roos, Sven Hedengren, Harry Järv, Tor Högnäs, snapsilasi, snapsimuki, snapsi, aseveli, aseveljet, asevelimerkki, rähinäremmimerkki, rähinäremmi, RR-merkki, emalimerkki, ruuvimerkki, mutterimerkki, kunniamerkki, kunniamerkit, mitali, mitalit, militaria, sota-aika, sota-ajan, toinen maailmansota, WW2, jatkosota, jatkosodan, Tienhaaran taistelu, Tienhaara, Viipuri, Viipurin maalaiskunta, Karjalankannas, Karjalan kannas, 1944, nostalgia, kenttäharmaa, jalkaväki, JV, keräily, museotavara, isänmaa, Suomi, isänmaallinen, isänmaallisuus, kansallismielinen, kansallismyönteinen, kämy, Suomen armeija, Puolustusvoimat, sota, suomenruotsalaiset, suomenruotsalaisuus, ruotsalaiset vapaaehtoiset, vapaaehtoisuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2024 21:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.