Tuote on myyty käyttäjälle roina hintaan 79 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (5kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN ja UPEA AITO WANHA JATKOSODAN SOTILASMERKKI RR-MERKKI, JR 8 (JALKAVÄKIRYKMENTTI 8), ”UKKO-RYKMENTTI”!!! Rykmenttiä kutsuttiin sen komentopaikan mukaan peitenimellä Ukko-rykmentti. Rykmentin vaiheita jatkosodan aikana on kutsuttu nimityksellä Ukon tie. JALKAVÄKIRYKMENTTI 8 ON TUNNETTU SIITÄ, ETTÄ VÄINÖ LINNA KÄYTTI RYKMENTIN VAIHEITA ROMAANISSAAN TUNTEMATON SOTILAS!!! Merkin korkeus on noin 1,7cm, kunto on hyvä kuvien mukainen. Kts. mielenkiintoinen linkki JR 8, Jalkaväkirykmentti 8 ”Ukko-Rykmentti” (Jatkosota) https://fi.wikipedia.org/wiki/Jalkav%C3%A4kirykmentti_8_(jatkosota)

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjän sijainti: Uusikaupunki.

Hakusanoja: Suojeluskunta, Suomi, Jatkosota, Talvisota, Vapaussota, Venäjä, Neuvostoliitto, Puna-armeija, ase, puukko, pistin, pistooli, kivääri, ilmakivääri, ilmapistooli, konepistooli, konekivääri, tykki, WW1, WW2

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
79 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.