Kuvaus

Juha-Heikki Tihinen - Hannele Salminen - Terhi Siltala (toim.): Miehet. Onko tunteita?

  • Arktinen banaani, 2014: kovakantinen kirja kuvakannella; 157 sivua + kuvasivuja
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja, melkein kuin uusi
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 4,50 euroa kirjeenä (tai 6 euroa seurattavana kirjeenä) = 9,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Miehet – Onko tunteita? on kokoelma esseitä, joissa tutkijat, kuvataiteilijat, kirjailijat ja muut asiantuntijat pohtivat teksteissään miesten tunteita ja tunteettomuutta. Onko suomalainen miehisyys ylen tunteikasta vai onko stereotypia puhumattomasta ja pussaamattomasta suomalaismöllikästä sittenkin totta?

Teoksen tekstit ovat omakohtaisia ja valottavat miesten tunteita ja tunnepuhetta lukuisista erilaisista näkökulmista. Teokset kirjoittajat ovat Matti Huhta, Harri Kalha, Heta Kuchka, Johanna Korhonen, Katarina Lillqvist, Rosa Meriläinen, Olli Mäkelä, Antti Nylén, Sari Paldanius, Jean Ramsay ja Juha-Heikki Tihinen.

Teos liittyy kuvataiteilija Tuomo Rosenlundin ja taidehistorioitsija Juha-Heikki Tihisen kuratoimaan suomalaiseen nykytaidenäyttelyyn, joka avautuu yleisölle Tampereen taidemuseossa helmikuussa 2014. Näyttelyssä keskenään hyvin erilaiset taiteilijat käsittelevät tunteita ja niiden merkitystä.

Näyttelyn taiteilijat ovat Ville Andersson (1986), Eemil Karila (1978), Matti Kalkamo (1968), Jukka Korkeila (1968), Anne Koskinen (1969), Antti Laitinen (1975), Hannu Palosuo (1966), RO-Projects (Tuomo Rosenlund, 1976 & Pekko Orava, 1970), Janne Räisänen (1971), Roi Vaara (1953) ja Henry Wuorila-Stenberg (1949).

Kirja sisältää 40-sivun värikuvaliitteen.

 

hakusanat miehet mies tunne-elämä tunteet traumat onko miehillä tunteita tunteiden näyttäminen pojat miehyys yhteiskunta taide ilmaisu musiikki sosiaalisuus sosiaaliset taidot psykologia elämäntaito parisuhde miesroolit miehen rooli tunteiden näyttäminen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 5 h 41 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 55 vrk 5 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.