Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TEKIJÄ: Suomi, Juhani
TEOKSEN NIMI: Jaakko Valtanen : tammenlehväkenraali (UUSI)

Kustantaja: Otava
Painovuosi: 2008
Painos: 1
Teoksen kuntoluokitus: K5 (uusi)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 479
Sidostyyppi: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Muu(t) tekijät: Suominen, Pertti
Teoksen mitat: korkeus: 220mm, leveys: 154mm, paksuus: 42mm, paino: 705g
Asiasanoja: elämäkerrat ; puolustusvoimain komentajat ; kenraalit ; maanpuolustus

Muuta: Uusi ja lukematon kirja

Takateksti: Kenraali Jaakko Valtasen pitkä sotilasura alkoi joulukuussa 1939, kun hän värväytyi vapaaehtoisena lähetiksi Turun lohkon esikuntaan. Jatkosodassa hän toimi vapaaehtoisena radioaliupseerina Ahvenanmaalla, Karjalan kannaksella ja itäisellä Suomenlahdella sekä palvelukseen kutsuttuna tulenjohtoupseerina Haapasaarilla vuonna 1944. Puolustusvoimain komentajista hän on viimeinen, joka on omakohtaisesti osallistunut sotatoimiin. Upseerina Valtanen on ollut ennen muuta puolustusvoimien yhteiskunnallisia suhteita vaaliva monipuolinen osallistuja ja vaikuttaja. Hänen kautensa puolustusvoimain komentajana 1983-1990 osui ajanjaksoon, jota leimasivat ensin suurvaltain yhä jyrkentyvä vastakohtaisuus, sitten suhteiden lientyminen ja kauden lopulla ensimmäiset merkit siihenastisen kansainvälisen järjestelmän murentumisesta. Noina vuosina oli kyettävä osoittamaan ulospäin Suomen puolustuskyvyn uskottavuutta ja samaan aikaan sopeutettava puolustusvoimien toiminta yhä kapeammiksi käyviin määrärahakehyksiin. Teos pohjaa monilta osin salaisiin asiakirjoihin.Tekstiä ryydittävät värikkäät kuvaukset vähemmän tunnetuista episodeista, komentajan ja presidentin suhteesta sekä sattumuksista ulkomaisten virkaveljien tapaamisten yhteydessä.

TOIMITUSKULU: 7,9 euroa (pakettina). 7,9 euron toimituskululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu (for foreign orders please ask for the right postal fee).


Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.3.2018 6:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.