Kuvaus

[AC1016]

Kuvanmukainen, Todella Hyvässä iskussa oleva  kovakantinen ensipainos JUHANI "TAMI" TAMMISEN / JÄÄKIEKKO / TPS / SUOMEN JÄÄKIEKKO MAAJOUKKUE jne... diggareille.

Kirja on maestron itsensä signeeraama, kuten kuvasta voi todeta.

MAKSAA TILATESSA 26,40e + PK (Ilman signeerausta)  KATSO -> https://www.booky.fi/search.php?search=9789512079308
 

Juhani Tamminen: Kausi elämästäni   [signeerattu]

Toimittanut Jani Mesikämmen

Meneillään on legendaarisen jääkiekkohahmon Juhani "Tami" Tammisen 42. kausi. Millaista on suomalaisen huippujoukkueen arki? Kuinka joukkue saadaan sitoutumaan ja puristamaan itsestään kaiken irti? Entä kun kaikki ei sittenkään mene niin kuin oli suunniteltu? Kirja kuvaa niin kaukaloilla kuin yrityselämässäkin valmentaneen Tammisen prinsiippien käytännön toteutusta Vaasan Sport -joukkueessa. "Asenne alussa ratkaisee lopputuloksen", Tamminen toteaa. "Joukkue elää ja kuolee kriiseistään", hän jatkaa ja kuvaa, miksi kriisit syntyvät ja miten ne puretaan. Tamminen kertoo myös, miten joukkueen henkinen huolto eli harjoittelu, nyanssit ja hyvinvoinnin vaaliminen onnistuvat. Kirjassa kuvataan myös ensi kertaa, mitä jääkiekkopomojen kabineteissa todella keskusteltiin SM-liigan sulkemisesta ja mahdollisesta avaamisesta.

Asiasanat: muistelmat valmentajat valmennus jääkiekko joukkueet joukkueurheilu huippu-urheilu 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria >Elämäkerrat. Muistelmat

1. painos

Ajatuskirjat
Gummerus Kustannus Oy

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2009

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,75 €
Sulkeutuu 86 vrk 9 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,75 € Sulkeutuu 86 vrk 9 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.