Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen painos JUHANI TAMMISEN / RYHMÄTÖN / MENESTYKSEN diggareille.  Kirja on maestron itsensa signeeraama, kuten 2. kuvasta voi todeta.

KAUPASSA TILATESSA (ilman signeerausta) 23,80e  + PK. -> KATSO https://www.booky.fi/tuote/tamminen_juhani/teamwork_menestyksen_askeleet_ryhmatyossa/9789512064502

KIRJA ON TOSIN KUSTANTAJALTA LOPPUUNMYYTY JO AIKOJA SITTEN
 

Juhani Tamminen: TEAMWORK  "Nimmarilla" 

Menestyksen askeleet ryhmätyössä 

"Voittaja ei koskaan luovuta - luovuttaja ei koskaan voita." -Juhani Tamminen 

Suosittu yritysvalmentaja Juhani Tamminen puhaltaa uutta puhtia ryhmätyöhön. Uudessa kirjassaan "Aurinkokuningas" paljastaa ne strategiat, joilla hän on saanut joukkueet toimimaan. Onpa tiimimme yritys, perhe, koululuokka, taloyhtiö tai futisjengi, Juhani Tammisen keinot tekevät kaikista "joukkueista" parempia kohtaamaan nyky-yhteiskunnan vaativat elämänlait.

Juhani Tamminen on rakentanut voittavia, menestyneitä joukkueita ympäri maailmaa erilaisissa, vaikeissakin oloissa.

Lopetettuaan ammattimaisen jääkiekkovalmentamisen pari vuotta sitten hän keskittyi oman yrityksensä rakentamiseen. Parissa vuodessa hän kuusinkertaisti koulutusyhtiönsä liikevaihdon pitämällä yli 600 erilaista valmennustilaisuutta. Juhani Tamminen toimii nykyisin myös HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtajana. Hän on vuorenvarma, että tulevina vuosina "patapaita" on jälleen korkeassa kurssissa.

"Opi motivoimaan, opi inspiroimaan ja ennen kaikkea opi hallitsemaan muutosta, joka on aina myös mahdollisuus ", hän kannustaa.

Juhani Tammisen menestysteos Aurinkokuningas on yksi Suomen kaikkien aikojen myydyimpiä urheilu- ja valmennuskirjoja. Hänen aiemmin ilmestyneitä kirjojaan ovat myös Kaikki pelissä ja yhdessä Juhani Wahlstenin kanssa kirjoitettu Peli –mitä harrastus ja peli voi opettaa lapselle? 

Asiasanat: joukkuepelit valmennus johtaminen yhteistyö joukkueet valmentajat esimiehet johtajat tiimityö ryhmätyö esikuvat pelaajat roolit  
työilmapiiri muutos hallinta motivointi työelämä menestyminen 

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka > Elämänfilosofia. Elämäntaito

2. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2003

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2018 10:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.