Tuote on myyty käyttäjälle handepa hintaan 5 €

Kuvaus

Minä on Juice Leskisen albumi, jonka julkaisi vuonna 1987 Megamania Musiikki Leskisen omalla Grand Slam -alamerkillä. Albumi myi kultaa vuonna 1988. Albumia on myyty yhteensä yli 25 000 kappaletta. Kannen muotokuvan on maalannut taiteilija Alpo Tuomisto.

Levyn ilmestymisvuonna Juice Leskinen valittiin Soundi-lehden äänestyksessä vuoden parhaaksi säveltäjäksi, sanoittajaksi ja ihanimmaksi ihmiseksi.

Kokoonpano levyllä:

Levyllä ei ole mukana edellisiltä Juicen Leskisen albumeilta tuttua Grand Slam -yhtyettä, vaan Leskinen kokosi ympärilleen uusia (ja toisaalta myös Grand Slamia edeltäneistä yhtyeistä tuttuja) muusikoita.

Kasetti on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postikulut 3,20 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Kaikki kappaleet säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut Juice Leskinen, paitsi ”Laulu” (san.P. Mustapää).

A-puoli

Laulu – 2.44 Eilen hän kertoi – 4.16 Lauri Viidan muistomerkki – 3.56 Jeesuksen mummu – 3.31 Jos sinulle sopii – 2.58 Minä (sunnuntailapsi) – 6.10

B-puoli

Maailma ja me – 7.13 Kaunis aivopesijätär – 3.03 Tihkusateen masentama puisto – 4.00 Burn Out – 2.18 Yölamppu palaa – 3.32 Tahitille uiden – 3.39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2024 20:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.