Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen painos LEVYRAATI GURU Jukka Virtasen diggareille.
 

Jukka Virtanen: Kuvassa keskellä JUKKA VIRTANEN 

On sitten kyse televisiosta, laulujen sanoituksista, televisiomainoksista, teatterista, revyistä, jalkapallosta, raviurheilusta, niistä ei voi puhua mainitsematta samalla Jukka Virtasta.Jukka Virtanen, jämsänkosken voimalaitoksenhoitajan poika, on häärinyt suomalaisessa viihdemaailmassa jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan. Koko kansan tv-kasvo, naapuriakin tutumpi Virtasen Jukka on hauskuuttanut radiossa, televisiossa, elokuvissa, lavoilla, näyttämöillä; sanoittanut, laulanut, ohjannut, kirjoittanut, totonnut ja juonut liikaa. Jukka Virtasen elämänura on saanut osakseen tunnustusta. Vuonna 1965 hän sai yhdessä Aarre Elon ja Matti Kuuslan kanssa Montreaux'n Kultaisen ruusun TV-elokuvasta Lumilinna. Taiteen valtionpalkinnolla ja viihteen erikois-Venlalla Virtasta muistettiin vuonna 2001.Kirjassaan tämä sympaattinen urheiluhullu ja nokkela sananikkari kertoo pistämättömällä tyylillään seikkailuistaan maalla, merellä ja Ilmalassa. Virtasta viedään milloin maailmankuulun sirkuksen leijonankesyttäjäksi, milloin yökerhosta taksilla hullujenhuoneelle. Hulvattomassa veijaritarinassa löytyy synkimmästäkin balladista sävel railakkaaseen ralliin.Suomen vaatimattomimman narsistin lämmöllä Jukka Virtanen kertoo suvustaan, ystävistään, viihteen teosta ja tietysti jalkapallosta ja hevosista. Kenestäpä Jukka Virtanen ei tietäisi mojovaa anekdoottia ja osaisi sitä kertoa. Armoitetun tarinaniskijän tavoin vähiten hän säästää itseään.

3. painos

TAMMI

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2004

Kirja painaa jonkun matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 13 vrk 17 h 4 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 13 vrk 17 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.