Kuvaus

(119) Huudettavana kuvan erittäin hyväkuntoinen ruskeasävyinen välikausipuku tytölle kokoa 122 cm. Takissa tuollaisia kelta-/ valko- ja vaaleanpunasävyisiä saippuakuplakuvioita. Housut ruskeat yksiväriset, ollut päällä vain muutaman kerran, ehjä ja tahraton asu. Takista korjattu tuo toinen helman kiristysnauhanpää, joka oli jo ostettaessa irronnut tuolta takin sisäpuolelta ja oli tullut ulospäin. Korjattu sisäpuolelta muutamalla pistolla kiinni kankaaseen, ei näy ulkopuolelle.

Takissa helmassa etupuolella molemminpuolin vetoketjulliset taskut. Edessä täyspitkä vetoketju + tuulensuojaläppä, jossa kiinnnitys tarroin. Huppu irroitettavissa, kinnitys nepparein. Hihansuissa kiinteät kuminauhat, helmaosassa kiristettävä kuminauha. Heijastinefektit takana helmassa ja edessä taskuissa. Takissa liukaspintainen vuoriosa.

Housut suoralahkeista mallia. Lahkeidensuissa kuitenkin päärmeen sisällä säädettävä kuminauha + nappisysteemi. Myös varanapit kiinni molemmissa lahkeissa sisäpuolella. Housuissa vetoketju + nappi ja lisäksi vyötäröllä kiristysmahdollisuus tarroin. Takana ja edessä avoimet taskut molemminpuolin. Lahkeissa heijastinefektit. Liukaspintainen vuoriosa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 9 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,10 € Sulkeutuu 10 vrk 9 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.