Kuvaus

 

 

"Sota on kaiken pahan summa", Thomas Jackson julistaa. Mietiskelyyn taipuvainen yliopistoprofessori ei kuitenkaan aio väistää tuota pahaa. Miehessä palaa luja usko, joka tekee hänestä täysin pelottoman taistelussa ja hän enemmän kuin ansaitsee lempinimensä "Stonewall" Jackson.

Jeffrey M. Shaaran bestselleriin perustuva Jumalan miekka (Gods and Generals) tuo kuvaruutuun USA:n sisällissodan ensimmäiset vuodet liittoutumineen ja tulisine taisteluineen. Ronald F. Maxwell ohjaa tämän eeppisen, rikkailla yksityiskohdilla varustetun elokuvan, joka kronologisesti sijoittuu aikaan ennen Maxwellin Gettysburgin taistelu -klassikkoelokuvassa kuvattuja tapahtumia.

Tarinan keskipisteessä on kolme rohkeaa miestä ja kolme kohtalokasta taistelua. Sotilaiden nimet ovat Joshua Chamberlain (Jeff Daniels), "Stonewall" Jackson (Stephen Lang) ja Robert E. Lee (Robert Duvall). Sotakenttinä toimivat Manassas, Fredericksburg ja Chancellorsville. Näiden taistelijoiden ja näiden taisteluiden kautta saamme todistaa itseään vastaan sotivan kansakunnan urheutta ja ahdinkoa.

Ohjaus: Ronald F. Maxwell

Näyttelijät: Jeff Daniels, Stephen Lang, Robert Duvall, Mira Sorvino, Kevin Conway, C. Thomas Howell, Frankie Faison, William Sanderson, Bill Campbell, Alex Hyde-White, Bruce Boxleitner

Valmistumisvuosi: 2003

Kesto: 4 h 40 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.40:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1 DTS-HD

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

uusi/muoveissa

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,50 €
Sulkeutuu 5 vrk 12 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,50 € Sulkeutuu 5 vrk 12 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.