Kuvaus

Huuettavana ihastuttavan hullu DVD-leffa elikkä Juoppohullun päiväkirja. Osissa mm. Joonas Saartamo, Krista Kosonen ja Santtu Karvonen. Ohjaus Lauri Maijala. Kesto 81min. ja se on valmistunut 2012. Tekstit: Suomi, Norja, Tanska ja Ruotsi. Sisältää myös lisämateriaalia.

 

tarinaa...Juha Berg ( Saartamo ) on 30-vuotias rapajuoppo Helsingin Kalliosta. Juhalla ei ole pienintäkään aikomusta muuttaa elämäntapojaa, päinvastoin. Hän todella nauttii sekalaisista seksisuhteista, adrenaliinia nostattavasta väkivallasta ja tietenkin alkoholista, johon rahat revitään vaikka pulloja keräämällä. Viinanhuuruinen hauskuus saa kovan kilpailijan, kun kiihkeämielinen Juha rakastuu AA-kerhon ryhmänvetäjään. Suhde Tiinan ( Kosonen ) kanssa etenee nopeasti seurusteluksi ja Juhan on pakko tehdä ratkaisevia valintoja.

Tästä alkaa tasapainottelu toimivan parisuhteen ja vanhan elämäntyylin välillä. Juhan paras ystävä Kristian ( Karvonen ) kaataa urakalla kapuloita rakastavaisten rattaisiin, eikä Juhan horjuvaa raittiuspäätöstä helpota myöskään saksalaisten erotiikan asiantuntija Mikael ( Johannes Holopainen ).

Mutta miten pitkälle voidaan mennä ennen kuin ratkaisuja on vain yksi?...

 

Kokonaisuus kaikinpuolin aiva hyväkuntoinen ja leffa näkyi normaalisti juuri kun lävitse katselin. Eiku Huutamaan!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 €
Sulkeutuu 3 vrk 18 h 42 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.