Kuvaus

Jurassic Park - Ultimate Trilogy   -  3 Disc Blu-ray + 3 Disc DVD Digital Copy

 

Jurassic Park

Maailman tuottoisimpiin elokuviin kuuluva Jurassic Park on edelleen erittäin mukaansatempaava ja mahtava kokemus. Jännittävässä seikkailussa ovat mukana Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum ja Richard Attenborough. Uskomattomien erikoistehosteiden siivittämä toiminnantäyteinen Jurassic Park -draama vie sinut kaukaiselle saarelle, jossa elävien dinosaurusten hämmästyttävä teemapuisto on muuttumassa kuolemanvaaralliseksi paikaksi ja viiden ihmisen on taisteltava henkiinjäämisestään esihistoriallisten saalistajien seassa. Koe taas henkeäsalpaava seikkailu, jonka haluat nähdä uudelleen ja uudelleen.

 

The Lost World: Jurassic Park

Ohjaaja Steven Spielberg vie meidät takaisin Jurassic Parkin maisemiin Kadonnut maailma – Jurassic Park -elokuvassa. Se on jymymenestykseksi muodostunut jatko-osa, jossa on entistä enemmän dinosauruksia, toimintaa ja uskomattomia erikoistehosteita kuin ennätyksiä rikkoneessa edeltäjässään. Tämä Blu-ray-versio sisältää ainutlaatuisia haastatteluja ja harvinaisia otoksia kulissien takaa. Kadonnut maailma – Jurassic Park kuuluu kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin elokuviin ja siinä esiintyy nimekäs näyttelijäkaarti: mm. Jeff Goldblum, Julianne Moore ja Pete Postlethwaite. Jurassic Parkin tuhosta on kulunut neljä vuotta ja nyt kaksi ryhmää käy taistelua aikaa vastaan kamppailussa, jonka ratkaisu määrää kaukaisen saaren esihistoriallisten asukkien kohtalon.

 

Jurassic Park III

Rikas seikkailija Paul Kirby (William H. Macy) haluaa vaimoineen (Téa Leoni) Isla Sornan yläpuolelle dinosauruksia tarkkailemaan. Maineikas paleontologi Alan Grant (Sam Neill) suostuu vastahakoisesti oppaaksi vaaralliselle lentoretkelle InGen-yhtiön pahamaineiselle saarelle. Mutta kun retkikunta joutuu tekemään pakkolaskun, tri Grantin isäntäväki paljastaa todellisen karvansa. Ja saaren asukkaat osoittautuvat älykkäämmiksi, nopeammiksi ja pelottavammiksi kuin mitä hän olisi ikinä voinut kuvitella.

 

Valmistusvuosi: 1993 / 1997 / 2001

Kesto: 5 h 47 min

 

Kuva: HD Widescreen 1.85:1

Ääni: Englanti - DTS HD MA 7.1

 

Tekstitys: Suomi, Ruotsi

 

ALL-NEW BONUS FEATURES

ADDITIONAL FEATURES EXCLUSIVE TO BLU-RAY


K-11

Aluekoodi:  B

Nordic julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 2 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,80 € Sulkeutuu 49 vrk 2 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.