Kuvaus

Jurassic World :  Fallen Kingdom  -  Blu-ray

 

On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Yksi maailman suosituimmista ja menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista saa vanhalla tutulla ihmeiden, jännityksen ja seikkailun linjalla jatkavan uuden osan, joka tuo valkokankaalle suosikkinäyttelijät ja dinosaurukset-sekä myös uusia lajeja hurjempina ja pelottavampina kuin koskaan. Tervetuloa dinosaurusten maailmaan- Jurassic World: Kaatunut valtakunta.

 

Julkaisuvuosi
2018

 

Ohjaus
JA Bayona

Käsikirjoitus
Colin Trevorrow
Derek Connolly
Michael Crichton

Näyttelijät
Bryce Dallas Howard
Chris Pratt
Jeff Goldblum
Ted Levine

 

Kesto:  128 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

 

K-12

Aluekoodi:  ABC

Nordic julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 16 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,60 € Sulkeutuu 3 vrk 16 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.