Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huutokuva.net

JUSSI KIVIMÄKI 

Minä, Parkinson ja Toyota 

JONNACO OY 2010

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä, kolmannen sivun yläreunassa pieni huomaamaton irtauma sidonnasta. Kansissa vain lievää käsittelyn jälkeä, kuten kuvista näkyy. Postikulut 1,70 € ostajalle.

Jussi Kivimäki toimi suuren kirjankustantamon osaavana ja alati uusia markkinointikeinoja kehittävänä markkinointipomona lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Urheilullinen ja hauskana seuramiehenä tunnettu Jussi nousi nopeasti yhtiön johtajistoon ja saavutti niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin luottamuksen. Kun Jussi vuonna 1999 sai tietää sairastavansa parantumatonta Parkinsonin tautia, tuli aika nostaa sukset seinälle ja lenkkikengät kaappiin. Minä, Parkinson ja Toyota kirjassaan hän kirjoittaa suorasukaisesti, ketään kumartamatta hermoja raastavista tutkimuksista taudin toteamiseksi. Jäätyään eläkkeelle Jussi ryhtyi uteliaana ja rohkeana uusiin hankkeisiin. Rakkaus kirjaan vei hänet ystävineen perustamaan Jyväskylän kirjamessuja. Lämminhenkinen, tekijänsä näköinen kirja on täynnä muistikuvia työvuosilta, kalareissuilta ja uusista harrastuksista. Huumorilla silatun teoksen takana on myös vakava viesti kaikille parantumattomasti sairaille: käyttäkää päätä ja jalkoja, harrastakaa mitä tahansa laillista toimintaa, mutta älkää harrastak sairauttanne. Kirja on suositeltava lukukokemus kaikille sairaille ja terveille.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2018 1:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.