Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Jussi T. Lappalainen (toim.) : Kasarmin aidan kahden puolen - Kaksisataa vuotta suomalaista varuskuntayhteisöä
Historiallinen Arkisto 101

Miten varuskunta vaikuttaa siviiliympäristöönsä ja päinvastoin? Kuinka taajama kehittyy kasarmin lähelle? Miten suhtaudutaan vieraisiin sotilaisiin? Jääkö sotilasmusiikki kaikumaan myös siviilien soitossa? Kirjan yhdeksän artikkelia valaisevat suomalaisin esimerkein mm. näitä kysymyksiä. Jussi T. Lappalainen johdattelee lukijan suomalaisen varuskuntayhteisön, sen taustan ja ongelmien äärelle, Kari Laitinen kertoo 1700-luvun lopun sotilasmusiikista ja Ulla-Riitta Kauppi seuraa Kymenlaakson linnoitustöiden taloudellisia vaikutuksia 1700- ja 1800-lukujen taitteessa.

Juha Kaarle luotaa venäläisten sotilaiden ja turkulaisten välisiä suhteita 1900-luvun alkupuolella ja Unto Laine on kerännyt sotilaiden jalanjäljiltä Turun tulokaskasveja. Lisäksi Veli-Matti Syrjö on paneutunut varuskuntaohjesääntöihin, Helena Peippo Hennalan varuskunnan ja Lahden kaupungin vuorovaikutukseen 1920- ja 1930-luvulla, Ali Pylkkänen suomalaiseen "siirtomaavaruskuntaan" Petsamoon ja Harri Palin Niinisalon kylän muodonmuutokseen.

Painovuosi: 1993
Painos: 1.
Sivumäärä: 189
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: SHS

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 5

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, missä kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 115 vrk 18 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 115 vrk 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.